Σάββατο 15 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ
Πρόγευση... τελικών

«Πρόγευση» τελικών (EURO 2004) για την εθνική μας απόψε. Αντιμετωπίζει στην πόλη Αβέιρο, στο νεόκτιστο στάδιο «Μουνισιπάλ», την «οικοδέσποινα» Πορτογαλία (23.15, ΑΛΦΑ), στο πρώτο και ένα από τα πιο σημαντικά φιλικά προετοιμασίας, ενόψει της τελικής φάσης που θα γίνει στα γήπεδα της ιβηρικής χώρας το καλοκαίρι. Στόχος του Ρεχάγκελ και των διεθνών, μια καλή εμφάνιση που θα πιστοποιήσει ότι η εικόνα και τ' αποτελέσματα των προκριματικών δεν ήταν συγκυριακά.

Οι «γαλανόλευκοι» (στην αποστολή των οποίων τελικά συμπεριελήφθη ο Αντζας για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι) μάλλον θα παραταχθούν με Νικοπολίδη, Νταμπίζα, Δέλλα, Καψή, Σεϊταρίδη, Φύσσα, Μπασινά, Τσιάρτα, Γιαννακόπουλο, Χαριστέα, Νικολαΐδη. Ο εκλέκτορας των γηπεδούχων, Φελίπε Σκολάρι, δεν υπολογίζει στους Γκόμεζ, Πετίτ, Βιάνα, Μέντες, Κριστιάνο, Ρονάλντο. Μάλλον θα πρωτοστηριχτεί στους Περέιρα, Μοντέιρο, Κόουτο, Αντράντε, Ζόρζε, Κόστα, Ντέκο, Κοστίνια, Φίγκο, Σιμάο, Παουλέτα.

Εν τω μεταξύ σε δηλώσεις του, στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης του «ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2006», ο Ρεχάγκελ, μεταξύ άλλων, είπε αρκετές αλήθειες: «Οι Ελληνες είχαν και έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένο ταλέντο σε τεχνικό επίπεδο, αλλά τους έλειπε το ομαδικό πνεύμα και η πειθαρχία. Επιπλέον, μόνο οι μεγάλοι σύλλογοι έχουν κάποια σημασία στην Ελλάδα. Η Εθνική Ομάδα δεν κατείχε υψηλή θέση στη συνείδηση του κοινού, κυρίως όμως λόγω της έλλειψης επιτυχιών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ