Πέμπτη 20 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΚΕΨΕΙΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΙΔΕΕΣ

Αγαπητέ «Ρίζο»

Παριστάνουν τους σοσιαλιστές

Αγγελική Βρυώνη, αγρότισσα Καλαμάτα. Ο κύριος Σημίτης με τους συνεργάτες του για να παίρνουνε την εξουσία με την ψήφο των φτωχών λαϊκών στρωμάτων παριστάνουν τους σοσιαλιστές. Ομως, ο λογικά σκεπτόμενος ανεξάρτητα από κομματικό χώρο, το βλέπει ότι υπηρετούν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου. Γιατί γνωρίζουμε πως αυτοί που πιστεύουν ειλικρινά στο Σοσιαλισμό δε μετέχουν στους βάρβαρους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Οπως επεμβαίνει η Αμερική και το ΝΑΤΟ, η ΕΕ στα εσωτερικά των άλλων χωρών και σκοτώνουν με τις βόμβες τους αμάχους. Οι λαοί διαχωρίζουνε τη θέση τους και διαμαρτύρονται απαιτώντας επιτέλους οι Ευρω-Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές να αφήσουν ήσυχους τους λαούς να ζήσουνε ειρηνικά.

Ευχαριστώ...

Νταμπίτης Νίκος, Λάρισα. Επιτρέψτε μου και δημοσίως να εκφράσω στους συντρόφους του «902» τα βαθιά μου συγχαρητήρια και τις άπειρες ευχαριστίες μου για τις δύο ευχάριστες βραδιές που μας χαρίσατε με τις εκπομπές με τα σοβιετικά συγκροτήματα του δοξασμένου Κόκκινου Στρατού και το εξαιρετικό φιλμ «Ο Λένιν τον Οκτώβρη» με την ευκαιρία της 86ης επετείου της νίκης της Μεγάλης Οχτωβριανής Επανάστασης.

Μας ξαναφέρατε στη μνήμη μας παλιές θύμησες και γεγονότα από την πολύχρονη παραμονή μας στη δεύτερη πατρίδα μας, τη μακρινή Τασκένδη της Σοβιετικής Ενωσης, ως πολιτικοί πρόσφυγες - μαχητές του ένδοξου Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Ενα Μπαλσόι Σπασίμπα - Μεγάλο ευχαριστώ στο σταθμό σας και στο ηρωικό ΚΚΕ, τα 85 χρόνια ίδρυσής του οποίου γιορτάζομαι αυτές τις μέρες. Πάντα πιστός και ανυποχώρητος στο αγαπημένο μας κόμμα το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ