Πέμπτη 20 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το «ΟΧΙ» δεν ταιριάζει στο δικομματισμό

Ποια ισχυρή κι ελεύθερη Ελλάδα διαλαλείτε όπου βρεθείτε και σταθείτε κύριε πρωθυπουργέ; Για ποια ισχυρή Ελλάδα ομιλείτε στην επέτειο του «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου εσείς και οι συγκυβερνώντες όταν βαρύνεστε με έγκλημα εσχάτης προδοσίας; Διότι τέτοιο έγκλημα πρέπει να λογιστεί το ΝΑΙ στους Αμερικανούς. Η παράδοση αμαχητί των πάντων.

Παραδώσατε το έδαφός μας το αιματοποτισμένο. Παραδώσατε χωρίς κανένα «ΟΧΙ» τις θάλασσές μας, τον αέρα, τους δρόμους, τα λιμάνια μας στους φονιάδες των λαών Αμερικανούς, στο ΝΑΤΟ, στους ιμπεριαλιστές της ΕΕ, των Σολάνα, Μπλερ, Σρέντερ και λοιπών αδελφών, για να οδηγούν σε επιδρομές σαν τους κουρσάρους μέσα από τα εδάφη μας τα στρατεύματά τους κατά λαών και χωρών που δεν υποκύπτουν.

Η εξωτερική σας πολιτική κύριε πρωθυπουργέ, στην οποία δε λέει όχι ούτε η αντιπολίτευση της ΝΔ, είναι πολιτική υποταγής και υπακοής στο μεγάλο αφεντικό. Δεν μπορείτε και δε θέλετε να υψώσετε τη φωνή σας μαζί με τον ελληνικό λαό που βροντοφωνάζει: Φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι φύγετε στα σπίτια σας. Αφήστε όλους τους λαούς να ζήσουν ειρηνικά. Ετσι, εκείνο που σας απομένει δεν είναι άλλο παρά να αφήσετε την εξουσία. Κι αυτό πρέπει να κάνει ο ελληνικός λαός στις εκλογές, όπως και να αδυνατίσει και τη Νέα Δημοκρατία που συμφωνεί μαζί σας. Και να δυναμώσει το ΚΚΕ. Αυτό θα αποτελεί καλό παράδειγμα και για τις επόμενες γενιές.

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΦΟΥΝΤΑΛΑΚΗΣ

Λάρισα


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ