Τετάρτη 26 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ- ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Δύσκολο έργο

Τη συντριβή από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ θα προσπαθήσει να ρεφάρει σήμερα ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19.40) για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Μπορεί οι «πράσινοι» απέναντι στο Περιστέρι να πήραν μια αγχωτική νίκη όμως όπως όλοι πιστεύουν αυτό δεν έχει καμιά σχέση με τον σημερινό αγώνα. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα τεθεί αντιμέτωπος για άλλη μια φορά με τον κουμπάρο του Ντούσαν Ιβκοβιτς, ο οποίος παραμένει αήττητος σε Ευρώπη και Ρωσία.

Ο Σέρβος κόουτς του «τριφυλλιού» γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις δυσκολίες που κρύβει το ματς το οποίο έρχεται σε μια περίοδο όπου η ομάδα του δεν έχει βρει ακόμα τον καλό, γνωστό της αγωνιστικό ρυθμό. Ενα πρόβλημα τραυματισμού του Μάικ Μπατίστ πονοκεφαλιάζει τον Ομπράντοβιτς, αλλά δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο ματς. Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Ρώσοι, καθώς θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του Αμερικανού Μάρκους Μπράουν ο οποίος ταλαιπωρείται από βρογχίτιδα.

  • Αυτοσυγκέντρωση, προσοχή στην άμυνα, αλλά και βοήθεια από τον κόσμο της ομάδας είναι τα πράγματα που ζήτησε ο Φώτης Κατσικάρης να έχει η ΑΕΚ την Πέμπτη κόντρα στην Ορτέζ, ώστε η «Ενωση» να πάρει τη δεύτερή της νίκη στην Ευρωλίγκα. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από ευρωπαϊκούς αγώνες, ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αντίπαλός μας είναι μια καλή ομάδα με γεμάτο ρόστερ από καλούς παίκτες. Εχει αλλαγές σε σχέση με πέρσι. Μπορεί μέχρι στιγμής να μετρά τρεις ήττες, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας ξεγελά», υπογράμμισε ο προπονητής της ομάδας.
  • Στην Τουρκία με αντίπαλο την Τουρκ Τέλεκομ θα αγωνιστεί σήμερα ο ΠΑΟΚ για τη διοργάνωση της FEL.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ