Σάββατο 13 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Ανεβαίνουν οι τόνοι

ΑΕΚ και ΠΑΟ κοντράρονται σήμερα στα Λιόσια

Sportidea

ΑΕΚ και ΠΑΟ κοντράρονται σήμερα στα Λιόσια
Στα ύψη φτάνει η αγωνία στην 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 που περιλαμβάνει σημαντικές κόντρες μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στα πρώτα σκαλοπάτια της βαθμολογίας, όπου ενδεχομένως να υπάρξουν ανακατατάξεις. Την παράσταση βέβαια κλέβει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στα Ανω Λιόσια, ενώ εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δοκιμασία του πρωτοπόρου Αμαρουσίου στο «Ιβανώφειο» με τον Ηρακλή.

Στα Ανω Λιόσια, σε έναν αγώνα όπου τα προγνωστικά απουσιάζουν, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα προσπαθήσουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα όχι μόνο για βαθμολογικά οφέλη αλλά και για το γόητρο. Στον αγωνιστικό τομέα ο Φώτης Κατσικάρης δεν μπορεί, όπως είναι γνωστό, να υπολογίζει τον Πέρο Αντιτς, που θα απουσιάσει για περίπου 20 μέρες, αφού έχει υποστεί υποτροπή στο τραύμα του στην ωμοπλάτη. Στην αντίπερα όχθη, εξίσου σημαντική βάρους είναι η απουσία του Μάικ Μπατίστ, που κι αυτός δεν μπορεί να βοηθήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς λόγω του τραυματισμού του. Οσον αφορά το νέο απόκτημα των «πρασίνων», Χάρις Μουγεζίνοβιτς δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό είναι θέμα ημερών. Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών για τους φιλάθλους λόγω της γνωστής τιμωρίας της Ενωσης.

Μια ακόμα δύσκολη αποστολή περιμένει το Μαρούσι που θα αγωνιστεί κόντρα στον Ηρακλή εκτός έδρας. Με όπλο την έδρα του ο «Γηραιός» θέλει να γίνει φέτος η πρώτη ομάδα που θα σπάσει το αήττητο του Αμαρουσίου. Αλλωστε αν το καταφέρει θα ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη με τον αέρα της πρωτοπόρου θα προσπαθήσει να φύγει αλώβητη από τη Θεσσαλονίκη ώστε να συνεχίσει να παραμένει πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα.

Σπουδαίο παιχνίδι γίνεται και στο Περιστέρι όπου το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Συνοπτικά το πρόγραμμα. Σάββατο. (ΛΙΝΤΟ 17:00) Ηράκλειο-Απόλλων Π., (Ν. Σμύρνη 17:00 ΕΤ-1) Πανιώνιος-Αρης, (Ιβανώφειο 18:00) Ηρακλής-Μαρούσι. ΚΥΡΙΑΚΗ: (Περιστερίου 17.00 ΕΤ-1) Περιστέρι-ΠΑΟΚ, (Κορυδαλλός TV MAGIC 17.00) Ολυμπιακός-Μακεδονικός, (Νέα Φιλαδέλφεια 19:00) Ιωνικός ΝΦ-Ηλυσιακός, (Ανω Λιόσια 21:00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ)ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ