Κυριακή 14 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ
Να εξαντλήσουμε δυνατότητες και εφεδρείες!

Κάλεσμα της ΚΟΑ στα μέλη και τους φίλους του Κόμματος για την επίτευξη των στόχων της Οικονομικής Εξόρμησης

Εχοντας καλύψει το 73% του πλάνου της στα πλαίσια της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ, η Κομματική Οργάνωση Αθήνας συνεχίζει την προσπάθεια υπερκάλυψης του πλάνου της με αμείωτη ένταση και με στόχο να κόψει πρώτη το νήμα του τερματισμού. Στο φόντο αυτής της μάχης το Γραφείο της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ απευθύνει το παρακάτω κάλεσμα προς τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ στην Αθήνα:

«Σύντροφοι και φίλοι. Είμαστε στην τελική ευθεία της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος. Αυτές τις μέρες μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων είναι κρίσιμες για την υπερκάλυψη του πλάνου. Να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες και εφεδρείες. Ιδιαίτερη προσπάθεια πρέπει να γίνει από τις οργανώσεις που καθυστερούν στην κάλυψη του πλάνου.

Να μη χάσουμε ούτε ώρα. Με το κουπόνι στο χέρι να απευθυνθούμε πλατιά στους εργαζόμενους, να ζητήσουμε τη συμβολή τους στην ενίσχυση του Κόμματος. Κάθε ευρώ στο ΚΚΕ είναι βόλι στην αντιλαϊκή πολιτική, είναι ένα λιθαράκι στην προσπάθεια για το Λαϊκό Μέτωπο που θα ανοίξει το δρόμο της προοπτικής και της ελπίδας».

Να σημειώσουμε εδώ ότι η Οργάνωση Αθήνας της ΚΝΕ έχει καλύψει το 99% του πλάνου της, ενώ από τις Αχτιδικές Επιτροπές πρώτη έρχεται η Βορειοδυτική με 133,84%, δεύτερη του 7ου Διαμερίσματος με 94,04% και τρίτη της Δημόσιας Διοίκησης με 83,62%. Ακολουθούν, κατά σειρά Βόρεια, Νότια, Βιομηχανία, Ενέργεια, Νοτιοανατολικά, 5ο-6ο Διαμέρισμα, Κατασκευές, ΑΕΙ - ΤΕΙ, Χρηματοπιστωτικό, 3ο - 4ο Διαμέρισμα, Νοτιοδυτικά, Δυτικά, Ανατολικά, Βορειοανατολικά, Υπηρεσίες, Υγεία, 2ο Διαμέρισμα, ΕΒΕ, Δημοσιογράφοι, Μεταφορές, Τηλεπικοινωνίες, Δικηγόροι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ