Κυριακή 11 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στάθης Κόκκινος
Στάθης Κόκκινος
Φωτ.

Φέτος κλείνουν 9 χρόνια από το θάνατο του ΜΙΜΗ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και δημιουργού των εκδόσεων «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ».

Στη μνήμη του, ο γιος του Παύλος Παπαχριστοφίλου προσφέρει 1.000 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Εκδοτών - Βιβλιοπωλών.

** *

Φωτ.

Στις 30 Οκτώβρη 2003 «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όπου ζούσε, ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΟΥΡΖΕΛΑΣ.

Τιμώντας την αγωνιστική δράση του, Σουδενιώτες που ζουν στην Πάτρα προσφέρουν 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΝΕ Αχαΐας.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του πατέρα μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΑΝΤΑΡΙΔΗ, μαχητή του ΔΣΕ στον Εμφύλιο, ο οποίος αργότερα έζησε μετανάστης στη Σουηδία και «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Σταυρού Καρδίτσας, 60 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Αστέριος Τανταρίδης

* * *

Φωτ.

Στις 12 Γενάρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΑΝΤΗΛΑ από τα Αμάραντα Καρδίτσας.

Στη μνήμη του και αντί για μνημόσυνο, ο γιος του Αναστάσιος Τσαντήλας πρόσφερε 20 ευρώ στο ΚΚΕ και 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Σε ηλικία 82 χρόνων, πέθανε στις 14 Νοέμβρη 2003 ο χημικός ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΛΑΖΑΚΗΣ, από τα ιδρυτικά μέλη της ΕΠΟΝ στην περιοχή Λασηθίου και από τις γραμμές της αγωνίστηκε για την απελευθέρωση της πατρίδας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αγιο Νικόλαο.

Αριστείδης Μπίτης
Αριστείδης Μπίτης
Στην περίοδο του Εμφύλιου πιάστηκε και εξορίστηκε στο Μακρονήσι.

Οταν αφέθηκε ελεύθερος, συνέχισε τις σπουδές του και από το 1950 ζούσε στα Χανιά, πάντα κοντά στο ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, τα παιδιά του Δόξα Μπλαζάκη - Κουρούδη και Σταμάτης Κουρούδης πρόσφεραν 300 ευρώ στη ΝΕ Ροδόπης.

* * *

Φωτ.

Στις 4 Γενάρη συμπληρώθηκαν 16 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΦΩΚΙΩΝΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ (Κεμεριώτης), λογοτέχνης.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 40 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ ΟΤΕ.

Η σύζυγος Μένια

Η κόρη του Γεωργία Παπουτσή - Μπούκουρη

Ο γαμπρός του Ανδριανός

* * *

Φωτ.

Πέρασε πάνω από ένας χρόνος από τον άδικο θάνατο του ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, τα αδέλφια του Τάσος και Νατάσα Παρασκευοπούλου προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αργυρούπολης, 150 ευρώ.

* * *

Φωτ.

«Εφυγε» από κοντά μας και κηδεύτηκε στις 23 Δεκέμβρη 2003 ο ΑΛΕΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ. Γεννήθηκε το 1923. Καταγόταν από την Αίγυπτο.

Στην Ελλάδα ήρθε το 1963 και αγωνιζόταν από τις γραμμές του ΚΚΕ και του συνδικαλιστικού κινήματος, στον τομέα των ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Πέθανε πιστός στο Κόμμα του και στα ιδανικά του σοσιαλισμού.

Στην ακριβή μνήμη του, προσφέρω 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Αχαρνών.

Η αδελφή του Χαρίκλεια Μερζένη

* * *

Φωτ.

Σήμερα, 11 Γενάρη, συμπληρώνονται 2 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ. Εμεινε πιστός στα ιδανικά του και στα ιδανικά του σοσιαλισμού έως το θάνατό του.

Στη μνήμη του, ο γιος του Θεόφιλος προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Πεύκων Θεσσαλονίκης, 50 ευρώ.

Γιάννης Κατρίτσης
Γιάννης Κατρίτσης
* * *

Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΠΙΤΗΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ. Αφιέρωσε τη ζωή του στον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας και το σοσιαλισμό.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Μιχάλης - Αγγελική, Αχιλλέας - Σπυριδούλα και τα εγγόνια του Αριστοτέλης και Γεωργία προσφέρουν στην ΚΟ Λάρισας, μέσω ΚΟΒ Κέντρου, 100 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου μου ΤΑΚΗ

ΦΑΡΜΑΚΙΩΤΗ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή έως το τέλος της ζωής του, προσφέρω στη ΝΕ Λάρισας 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Μαρίνα Φαρμακιώτη

* * *

Φωτ.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ γεννήθηκε το 1921 στη Φαλάνη Λάρισας. Μέλος του ΚΚΕ από το 1943 ήταν αντάρτης του ΕΛΑΣ και πολέμησε ενάντια στους κατακτητές. Υπηρέτησε και στην Πολιτοφυλακή. Το 1946 πιάστηκε από παρακρατικούς τρομοκράτες και όταν αφέθηκε ελεύθερος, κατέφυγε στο ΔΣΕ. Πήρε μέρος στις μάχες του Βίτσι και στη μάχη της Φλώρινας τραυματίστηκε βαριά. Ονομάστηκε υπολοχαγός του ΔΣΕ.

Πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη από το τέλος του Εμφύλιου, επέστρεψε στην πατρίδα το 1978. Ζούσε στη Φαλάνη. Υπήρξε γραμματέας της ΚΟΒ του χωριού του και αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Λάρισας της ΠΕΑΕΑ.

Γεράσιμος Μουλίνος
Γεράσιμος Μουλίνος
Πέθανε στις 17 Ιούλη 2001, πιστός στα ιδανικά του.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Δήμητρα, τα παιδιά και τα εγγόνια του πρόσφεραν, μέσω ΚΟΒ Φαλάνης, 140 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ, μέλος του ΚΚΕ και διοικητής τμήματος του ΕΛΑΣ στον Παραπόταμο Λάρισας, σκοτώθηκε στο Γράμμο στις 11 Ιούνη 1948, πολεμώντας από τις γραμμές του ΔΣΕ.

Στη μνήμη του, ο γιος του Δημήτρης Μάντζαρης προσφέρει 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Φαλάνης, για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Στις 27 Ιούλη 1948 εκτελέστηκαν στα Γιάννενα οι: ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΡΙΝΤΖΟΥ, ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΜΠΙΤΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΡΑΠΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΕΝΤΖΑΣ και ΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣ.

Στις 9 και 10 Αυγούστου 1948 οι: Π. ΜΑΡΝΕΛΛΗΣ, Κ. ΧΡΟΝΗΣ, Κ. ΧΟΛΕΒΑΣ, ΑΝ. ΜΠΙΤΗΣ, Γ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Ε. ΧΑΡΙΤΩΝ, Γ. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ, Γ. ΑΣΠΡΙΔΗΣ, Τ. ΖΟΥΡΝΑΣ, ΕΥ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ και Α. ΧΟΝΔΡΟΣ.

Στη μνήμη των παραπάνω αγωνιστών, η παλιά Γιαννιώτισσα Ελένη Αναγνωστοπούλου προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στις 22 Δεκέμβρη 2003 «έφυγε» για πάντα από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ, μέλος του ΚΚΕ. Γεννήθηκε το 1908 στο χωριό Σουλλάροι Κεφαλονιάς, εντάχθηκε στο εργατικό κίνημα και πιστός στις αρχές του Κόμματος, αγωνίστηκε για μια σοσιαλιστική και δίκαιη κοινωνία.

Τιμώντας την αγωνιστική στάση ζωής του, προσφέρουμε στη μνήμη του 370 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκε.

Τα παιδιά και τα εγγόνια του

* * *

Στη μνήμη του ΘΕΟΦΑΝΗ ΚΟΣΚΙΝΑ, μέλους του ΚΚΕ, οποίος πέθανε το 1956, και της μητέρας μου ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ, καθώς επίσης στη μνήμη των αδελφών μου ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΚΟΣΚΙΝΑ, που πέθανε το 1988, ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΣΚΙΝΑ, που πέθανε το 1994, της αδελφής μου ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΚΟΣΚΙΝΑ, αντιστασιακής, η οποία πέθανε στις 13 Ιούνη 2001, προσφέρω προς τιμήν των 85 χρόνων του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κάτω Χαλανδρίου.

Δημήτρης Καρυώτης
Δημήτρης Καρυώτης
Αφροδίτη Κοσκινά

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΜΑΡΙΑΣ, ΠΑΝΑΓΗ, ΕΥΤΕΡΠΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ και ΖΩΖΩΣ ΕΥΘΥΜΙΑΤΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΟΥΜΠΟΥ, τα παιδιά τους Διονύσης, Κώστας, Μάνια Γεωργάτου, Ηλίας Κορφιάτης. Αντώνης και Ελένη Γιαννοπούλου, Γιάννης και Εριέττα Ευθυμιάτου πρόσφεραν στην Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κεντρικού Χαλανδρίου, 500 ευρώ.

* * *

Ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης Τάσος Ρασσιάς προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση 300 ευρώ, στη μνήμη των αγωνιστών: ΣΩΤΗΡΗ ΣΟΥΚΑΡΑ, ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΤΣΑΚΗ, ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ και ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.

* * *

Στη μνήμη του ΜΗΤΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ από τον Αλισσό Αχαΐας, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, και αντί για στεφάνι στον τάφο του, ο Λευτέρης Οικονόμου προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αχαγιάς.

* * *

Στη μνήμη των συγχωριανών μας από το Γλυκονέρι Καστοριάς, μαχητών του ΔΣΕ, οι οποίοι «έπεσαν» στη διάρκεια του εμφύλιου: ΑΧΙΛΛΕΑ, ΠΕΡΙΚΛΗ, ΒΑΣΙΛΗ, ΘΩΜΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΧΑΛΗ και ΠΕΤΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΙ ΘΩΜΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗ, ΙΩΑΝΝΗ, ΜΑΝΘΟΥ, ΦΩΤΗ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΩΣ ΤΖΗΜΑ, καθώς επίσης στη μνήμη των ΔΗΜΗΤΡΗ και ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΟΛΑ προσφέρουμε 100 ευρώ προς τιμήν των 85 χρόνων ζωής και αγωνιστικής δράσης του ΚΚΕ και για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟ Μαγνησίας.

Γιάννης Ζαχαριάδης
Γιάννης Ζαχαριάδης
Παναγιώτης και Ευανθία Τσιρώνη

* * *

Φωτ.

Στις 12 Γενάρη συμπληρώνονται 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, αγαπημένος σύζυγος, πατέρας, πεθερός και παππούς, συνεπής κομμουνιστής έως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Μαίρη Μιχαλοπούλου, η κόρη του Πηνελόπη, ο γαμπρός του Γιώργος και η αγαπημένη εγγονούλα Ελεονόρα, προσφέρουν 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ζυρίχης.

* * *

Φωτ.

Ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ, μέλος του ΚΚΕ, «έφυγε» ξαφνικά την 1η Οκτώβρη 2001. «Χάθηκε» ένας σύντροφος και πατέρας, πιστός και αφοσιωμένος στον αγώνα για τα ιδανικά για μια δίκαιη και ειρηνική ζωή.

Στη μνήμη του και για την ονομαστική γιορτή του, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Παιδείας Πειραιά, 120 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Η οικογένειά του

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα ΣΤΑΘΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, προσφέρω 40 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Φάρου - Λουτρών Νέας Σμύρνης.

Βιργινία Κόκκινου

* * *

Στη μνήμη της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης ΜΑΡΙΚΑΣ ΚΟΥΒΑΡΗ, της οποίας η καρδιά έπαψε να χτυπά στις 14 Απρίλη 2002, ο σύζυγος και τα παιδιά της Παντελής και Μανώλης προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ Καραβόσταμου Ικαρίας, 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Παναγιώτης Μιχαλόπουλος
Παναγιώτης Μιχαλόπουλος
* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΟΧΟΛΗ, από τη Βέργα Μεσσηνιακής Μάνης, ο οποίος πέθανε στις 15 Σεπτέμβρη 1994, η οικογένειά του προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κιλικιανών.

* * *

Προσφέρω 50 ευρώ για τα 85 χρόνια του ΚΚΕ στην ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κιλικιανών, στη μνήμη όλων των αγωνιστών από την Κοκκινιά, οι οποίοι «έπεσαν» στον αγώνα για τα ιδανικά του σοσιαλισμού.

Μιλτιάδης Κατημερτζής

* * *

Ο αντιστασιακός Ελευθέριος Ζάχαρης από το Μορφοβούνι Καρδίτσας προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση 60 ευρώ.

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη του συζύγου μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ, μέλους του ΚΚΕ και προέδρου του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, που συμπληρώνονται 52 χρόνια από το θάνατό του στις 25 Απρίλη 2004, και στη μνήμη του αδελφού μου ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΜΟΥΛΙΝΟΥ, ο οποίος πέθανε πριν από 4 χρόνια, προσφέρω 70 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Εργαζομένων Ηλιούπολης.

Μαρία Πετρίδου

* * *

Φωτ.

Στ μνήμη του αγωνιστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, από το χωριό Γοργογύρι Τρικάλων, η οικογένειά του και σύντροφοί του από την ΚΟΒ Γοργογυρίου προσφέρουν στη ΝΕ Τρικάλων 130 ευρώ προς τιμήν των 85 χρόνων του ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη του κουμπάρου μου ΓΙΩΡΓΟΥ Ευθύμιου ΠΑΥΛΙΔΗ, ΕΠΟΝίτη στην Κατοχή και τακτικού αναγνώστη του «Ριζοσπάστη», ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, προσφέρω 100 ευρώ για ενίσχυση του «Ριζοσπάστη».

Κώστας Αντωνιάδης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΣΤΑΘΗ ΚΑΛΠΑΚΙΔΗ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Στοκχόλμης, 1.000 κορόνες Σουηδίας.

Τα παιδιά του

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του συζύγου μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του αδελφού μου ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ, ο οποίος σκοτώθηκε το 1944 πολεμώντας ενάντια στους Γερμανούς, προσφέρω στην ΚΟΒ Μετεώρων Πολίχνης 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», 50 ευρώ στην ΚΝΕ και 50 ευρώ για τα παιδιά της Κούβας.

Αλέκος Παρασκευόπουλος
Αλέκος Παρασκευόπουλος
Παρθένα Νικοπολιτίδου

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 4 χρόνια ατέλειωτου πόνου και πίκρας, από τότε που «έφυγε» από κοντά μας, χωρίς γυρισμό, ο αγαπημένος μας ΑΡΗΣ ΠΑΠΑΝΘΙΜΟΣ, ο ανιψιός μου, τόσο αναπάντεχα και άδικα, όρθιος, όπως περπατούσε και έπεσε σαν τη λεύκα που γκρεμίζει η θύελλα. Αυτήν τη θύελλα δεν την άντεξε ο Αρης. Δέκα οχτώ μερόνυχτα έδωσε μια μάχη για τη ζωή, αλλά νικήθηκε.

«Εφυγε» πολύ νωρίς, δεν πρόλαβε να εκπληρώσει τους στόχους του, τα σχέδιά του, για το δημοσιογραφικό και συγγραφικό του έργο. «Εφυγε» με ανεκπλήρωτα τα όνειρά του για τη ζωή, για το μέλλον, για το σοσιαλισμό.

Ο Αρης είχε μια άσβεστη φλόγα που έκαιγε μέσα του. Μελετούσε, ερευνούσε πάντα για τις αιτίες της ανατροπής. Τολμούσε. Εγραψε άρθρο ο «Δούρειος Ιππος», Γκορμπατσόφ Σεβαρτνάτζε, Γιάκοβλεφ και η ζωή δυστυχώς το επιβεβαίωσε.

Δυσαναπλήρωτο παραμένει το κενό που άφησε πίσω του. Είχε μεγάλη θέληση για έργο και δημιουργία και πάλευε γι' αυτό.

«Εφυγε» με τη φλόγα πίστης και αφοσίωσης στις ιδέες του μαρξισμού - λενινισμού και του προλεταριακού διεθνισμού. Πίστευε στην τελική νίκη του σοσιαλισμού.

Στη μνήμη του, για την Οικονομική Εξόρμηση προσφέρω, μέσω της ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Καισαριανής, 200 ευρώ.

Η θεία του Χρυσούλα Γκόγκογλου


Φωκίων Παπουτσής
Φωκίων Παπουτσής

Σωτήρης Τσαντήλας
Σωτήρης Τσαντήλας

Δημήτριος Γουρζέλας
Δημήτριος Γουρζέλας

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ