Σάββατο 10 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Ποδαρικό με ντέρμπι

Να ξεκινήσει τη νέα χρονιά, όπως ακριβώς έκλεισε την προηγούμενη, δηλαδή με νίκη, θέλει ο Ολυμπιακός, κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο μεγάλο ντέρμπι της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους προκειμένου να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν τη διαφορά που τους χωρίζει από τους διώκτες τους. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, αλλά και να σταθεροποιήσει τη θέση του στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, με στόχο τι άλλο, από την παρθενική έξοδό του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δύσκολη έξοδος για τον Παναθηναϊκό στην Ξάνθη. Η ακριτική ομάδα δεν έχει πλέον τα περιθώρια απώλειας βαθμών μέσα στο γήπεδό της και θα παραταχτεί με μοναδικό σκοπό το θετικό αποτέλεσμα. Μόνο τη νίκη θέλει και η ομάδα του Σουμ (χτες απέκτησε τον Τζέιμς Ντεμπά παλιό παίκτη του Αρη) για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της κατάκτησης του τίτλου. Η ΑΕΚ θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά σε μία θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου. Για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να προσπεράσει το εμπόδιο του Αιγάλεω. Την ομάδα του Γιώργου Χατζάρα που έκανε ένα καταπληκτικό πρώτο γύρο και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Δύσκολη αποστολή για τον Ηρακλή στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ. Συνοπτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής: Σήμερα: ΟΦΗ - Ηρακλής (17:00 ΝΕΤ), Καλλιθέα - Ιωνικός (19:00 Supersport). Αύριο: Χαλκηδόνα - Προοδευτική (14:45), Πανηλειακός - Πανιώνιος (14:45), ΑΕΚ - Αιγάλεω (17:00 Supersport), Ξάνθη - Παναθηναϊκός (17:00 NET), Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (19:00 TV Magic), Αρης - Ακράτητος (19:00 Supersport-Κεκλεισμένων των θυρών).

  • Αύριο θα γίνει και η 16η αγωνιστική στη Β' Εθνική. Το πρόγραμμα: Εργοτέλης - Λεβαδειακός, Καλαμάτα - Γιάννενα, Νίκη Βόλου - Ατρόμητος, Εθνικός Αστέρας - Καλαμαριά, Ποσειδώνας ΝΠ - Απόλλωνας, Κασσάνδρα - Σέρρες. Ωρα έναρξης 14.45.
  • Για τη Γ' Εθνική επίσης αύριο ((18η αγωνιστική) θα κοντραριστούν: Χαλκίδα - Αγ. Δημήτριος, Καστοριά - Κιλκίς, Αγρ. Αστέρας - Θύελλα Π., Αχαρναϊκός - Λεωνίδιο, Βέροια - Καβάλα, Ρόδος - Βύζας, Θρασύβουλος - Μαρκό, Ηλυσιακός - Δόξα Δράμας, Λάρισα - Λύκοι, Ποντιακός - Ατσαλένιος. Ωρα έναρξης 14.45.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ