Τρίτη 13 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
«Βούλιαξε» στη Χίο

Τελικά οι δυο έδρες των νησιώτικων ομάδων της Α1 αποδεικνύονται απροσπέλαστο εμπόδιο για τα φαβορί της Α1. Ετσι, μετά τους βαθμούς που άφησε ο Ολυμπιακός στα Χανιά ήρθε και η σειρά της Βουλιαγμένης να στραβοπατήσει στη Χίο χάνοντας από την τοπική ομάδα με 9-8, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής. Οι «μπέμπηδες» με αυτό τον τρόπο έχασαν έδαφος στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού και ουσιαστικά απώλεσαν το πλεονέκτημα που είχαν αποκτήσει από την ήττα των Πειραιωτών στην Κρήτη. Η ομάδα του Βαγγέλη Ρούπακα αν και προηγήθηκε με 3-1, μετά «σκάλωσε», με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάρουν διαφορά στο σκορ με 6-4. Αν και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν δυο φορές (6-6, 7-7) εντούτοις μέχρι το τέλος του παιχνιδιού απλά «κυνηγούσαν» τους Χιώτες στο σκορ.

Κατά τα αλλά στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Εθνικός, αν και δυσκολεύτηκε, επικράτησε της Πάτρας με 7-5 εδραιώνοντας ουσιαστικά τη θέση του στην πρώτη τετράδα, σε αντίθεση με τους Πατρινούς, που έπεσαν στην 5η.

Στις εκπλήξεις της μέρας συγκαταλέγεται και η πολύ σπουδαία νίκη του Π. Φαλήρου επί των Χανιών με 7-6 αλλά και η επικράτηση του ΠΑΟΚ στη Ν. Σμύρνη επί του Πανιωνίου με 9-8. Εύκολο έργο είχε ο πρωτοπόρος του Ολυμπιακού στη Χαλκίδα που νίκησε την τοπική ομάδα με 17-4, αλλά και ο Ηρακλής με το ΚΟΠΙ που επικράτησε με 15-9.

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 27, Βουλιαγμένη 25, Εθνικός 21, Χανιά 20, Πάτρα 19, Χίος 17, Πανιώνιος 16, Π. Φάληρο 9, Ηρακλής 9, ΠΑΟΚ 9, Χαλκίδα 6, ΚΟΠΙ 2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ