Τρίτη 20 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σαν δεν ντρέπονται!..

Οπως έχει ανακοινώσει κατ' επανάληψη η κυβέρνηση διά στόματος του αρμόδιου υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Ν. Χριστοδουλάκη, αναζητεί στρατηγικό εταίρο - από την Ελλάδα ή το εξωτερικό - προκειμένου να γίνει η πλήρης ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ. Και την επιδίωξη αυτή κανείς κυβερνητικός αρμόδιος δεν αμφισβήτησε ανοιχτά.

Χτες, ωστόσο, η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Β. Παπανδρέου, κατά την επίσκεψή της στα Κεντρικά Γραφεία της ΕΥΔΑΠ, δήλωσε απερίφραστα ότι είναι αντίθετη στην περαιτέρω ιδιωτικοποίησή της και υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της!

Τι συμβαίνει, λοιπόν; Ντρέπονται ακόμη και οι ίδιοι οι κυβερνώντες για την πολιτική που ακολουθούν; 'Η, μήπως, έστω και την τελευταία στιγμή μεταβάλλονται σε χαμαιλέοντες προκειμένου να υφαρπάξουν κάποιους ψήφους, βλέποντας ότι το σύνολο σχεδόν των χιλιάδων εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ είναι αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση;

Οποια κι αν είναι η αλήθεια, ένας είναι ο δρόμος για τους εργαζόμενους: «Μαύρο» σ' αυτούς που εφαρμόζουν με ευλάβεια την αντιλαϊκή πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων ακόμη και στο νερό. Ψήφο στο ΚΚΕ που υπερασπίζεται πάντα - κι όχι μόνο στη διάρκεια των εκλογών - το δημόσιο χαρακτήρα της ΕΥΔΑΠ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ