Κυριακή 8 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Ευάγγελος Κοτρώνης
Ευάγγελος Κοτρώνης
Φωτ.

Το Μάρτη συμπληρώνονται 7 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μας συντρόφου, συζύγου, πατέρα και παππού Γιώργου Τρικαλινού. Οσο ζούσε αγωνιζόταν ως στέλεχος του ΚΚΕ για τα δικαιώματα των εργαζομένων, για τα ιδανικά του σοσιαλισμού, στα οποία πίστευε βαθιά. Σε μια από τις ομιλίες του ανέφερε: «Το Κόμμα μας συνεχίζει τις πλούσιες αγωνιστικές παραδόσεις του και την πατριωτική δράση του. Υπερασπίζεται έξω και μέσα στη Βουλή τα συμφέροντα των εργαζομένων για τη ζωή και ενάντια στην πολιτική της λιτότητας, στην πολιτική της ενίσχυσης και εύνοιας των μονοπωλίων, ξένων και ντόπιων...».

Αυτά τα έγραφε πριν από 23 χρόνια. Αυτό είναι το Κόμμα μας που και σήμερα αγωνίζεται στην πρώτη γραμμή. Αυτό το Κόμμα χρειάζεται να ενισχυθεί στις επικείμενες εκλογές για να παλεύει από καλύτερες θέσεις στο μέλλον.

Στην άσβεστη μνήμη του Γιώργη Τρικαλινού και για την επιτυχία του εκλογικού αγώνα, προσφέρω στην ΚΕ του ΚΚΕ 300 ευρώ και 200 ευρώ στην ΚΟΒ Καισαριανής, της οποίας είμαι μέλος.

Γιάννα Τρικαλινού.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αδελφού μου Σπύρου Καραμποΐκη (φωτογραφία) ΕΠΟΝίτη στην Κατοχή, ο οποίος πιάστηκε στον Εμφύλιο και βασανίστηκε βάρβαρα στη Μακρόνησο (1947-1948) και έφυγε από τη ζωή στις 28 του Σεπτέμβρη 2003, και του άλλου αδελφού μου, Χρήστου Καραμποΐκη, τον οποίον συνέλαβε η Απριλιανή χούντα του 1967, προσφέρω - για επιτυχή εκλογική αναμέτρηση τον ερχόμενο Μάρτη - στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανω Αμπελοκήπων, 100 ευρώ.

Ολγα Κοτρώνη
Ολγα Κοτρώνη
Κώστας Καραμποΐκης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της λατρευτής αδελφής μου Κούλας Ελευθεριάδου, η οποία εκτελέστηκε στο Επταπύργιο στις 6 του Μάη 1947 και στη μνήμη των γονιών μας Σάββα και Βικτορίας Ελευθεριάδου, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Βυζαντίου Θεσσαλονίκης, 50 ευρώ.

Σοφία Ελευθεριάδου-Χρισακοπούλου

* * *

Φωτ.

Ο Γιώργος Σκλαβούνος από το χωριό Καλαφατιώνες Κέρκυρας, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, από μαθητής Γυμνασίου έγινε μέλος του ΚΚΕ. Στην Κατοχή ήταν αντάρτης του ΕΛΑΣ στην Ηπειρο. Πριν από την Απελευθέρωση επέστρεψε στην Κέρκυρα και δούλεψε ως γραμματέας Αχτίδας του ΚΚΕ.

Τα κατοπινά χρόνια εργαζόταν ως λογιστής στην Αθήνα. Πιάστηκε από τη χούντα και εξορίστηκε στα Γιούρα με αποτέλεσμα να κλονιστεί σοβαρά η υγεία του.

Πέθανε στις 18 του Αυγούστου 1988.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 400 ευρώ στην ΚΟ Κέρκυρας.

Η γυναίκα του Χρυσάνθη Σκλαβούνου

Ο γιος του Μάκης Σκλαβούνος

* * *

Φωτ.

Σύντροφε Γιώργο Μαλέσκο! Εκλεισε ένας χρόνος από τότε που «έφυγες» από κοντά μας. Ερχονται μεγάλες μάχες και δεν είσαι εδώ.

Στη μνήμη σου προσφέρουμε 80 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Οι σύντροφοί σου από την ΚΟΒ Παραλίας Πρέβεζας Γιάννης Δράκος, Ηλίας Κατσάβαρος, Κώστας Κουμάσης, Πάνος Τουμανίδης, Γιώργος Ράπτης.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου αδελφού μου Δημήτρη Κωνσταντινίδη, ο οποίος έχασε άδικα τη ζωή του πριν από 11 χρόνια, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση για τις εκλογές 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας.

Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης

* * *

Φωτ.

Στις 3 του Φλεβάρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο της αγαπημένης μας Ευδοξίας Ντέρου (Ντεροπούλου). Γεννήθηκε το 1914 στο χωριό Αηδόνια Γρεβενών. Το 1934 παντρεύτηκε τον Αντώνη Ντέρο και απέκτησαν 4 παιδιά. Η Ευδοξία Ντέρου στην Κατοχή ήταν αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και μετά την Απελευθέρωση, το 1947, οι διώξεις ενάντια στον άντρα της την ανάγκασαν να καταφύγει στις σοσιαλιστικές χώρες. Το 1952 συνάντησε στην Τασκένδη τον άντρα της, επίσης αγωνιστή της Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ.

Τάσος Μανωλίτσης
Τάσος Μανωλίτσης
Επαναπατρίστηκε όλη η οικογένεια το 1975.

Στη μνήμη της οι γιοι, οι νύφες, τα εγγόνια και τα δισέγγονα προσφέρουν 30 ευρώ στο Ενημερωτικό Δελτίο της ΠΕΕΠΠ και 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», μέσω ΚΟ Θεσσαλονίκης.

* * *

φωτ.

Στη μνήμη της Ραλίτσας Αϊδωνά, που κλείνει ένα χρόνο από τότε που έφυγε από κοντά μας, ο γαμπρός της Χρήστος Καλαμπάκας προσφέρει 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της γυναίκας μου Τασίας Κλαδούχου, ΕΑΜίτισσας, η οποία πέθανε την 1η του Φλεβάρη 2002, της μάνας μου Κατίνας Κλαδούχου, η οποία το 1949 καταδικάστηκε από έκτακτο στρατοδικείο σε πολλά χρόνια φυλακή, του αδερφού μου Θεόδωρου Κλαδούχου, μαχητή του ΔΣΕ, ο οποίος σκοτώθηκε στη μάχη της Κερπινής το Νοέμβρη του 1949, του άλλου αδελφού μου Νίκου Κλαδούχου, αξιωματικού του ΕΛΑΣ, που πέθανε στις 5 του Δεκέμβρη 2002, του ανιψιού μου Θεόδωρου Κ. Κλαδούχου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα, προσφέρω 40 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα.

Παναγιώτης Κλαδούχος αντιστασιακός, μαχητής του ΔΣΕ.

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των Αλκιβιάδη και Ευγνωσίας Μιχαηλίδου, οι οποίοι αγωνίστηκαν με συνέπεια και πίστη για τα ιδανικά του ΚΚΕ, η κόρη τους Ολγα Χριστοδουλίδου πρόσφερε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση και υπόσχεται να καταβάλει όλες τις δυνάμεις για μεγαλύτερη επιτυχία του Κόμματος στις εκλογές.

  • Επίσης στη μνήμη του Αλκιβιάδη και της Ευγνωσίας Μιχαηλίδου τα δισέγγονά τους Ολγα, Ευκλείδης, Χρήστος, Ευκλείδης και Παρασκευή πρόσφεραν, από τα κάλαντά τους, 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.2

Στις 25 του περασμένου Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από το θάνατο της Ολγας Κοτσάλη.

Γιώργης Τρικαλινός
Γιώργης Τρικαλινός
Στη μνήμη της καθώς επίσης στη μνήμη του Συμεών Κοτσάλη, τον οποίον εκτέλεσαν οι Γερμανοί, τα παιδιά τους πρόσφεραν 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟ Θεσσαλονίκης, και 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Φωτ.

Ο Γιώργης Απ. Παππάς γεννήθηκε το 1927 στο χωριό Κάτω Κτημένη Καρδίτσας από γονείς αγρότες. Παιδί πολυμελούς οικογένειας (11 παιδιά), μεγάλωσε σε πολύ δύσκολες συνθήκες στα χρόνια του πολέμου και της Κατοχής.

Το 1943 οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ, πέρασε στον εφεδρικό ΕΛΑΣ και το 1944 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Συμμετείχε στην επιχείρηση στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Καΐτσας, ενάντια στους κατακτητές. Το 1946 πιάστηκε από παρακρατικούς τρομοκράτες και βασανίστηκε. Οταν αφέθηκε ελεύθερος, τον Αύγουστο του 1946, κατέφυγε στην ανταρτοομάδα Μπελή-Παλαιολόγου. Εως τον Οκτώβρη του 1947 έδρασε στα βουνά της Ρούμελης. Από το φθινόπωρο του 1947 έως το τέλος του Εμφύλιου υπηρέτησε στον τομέα των Διαβιβάσεων του ΓΑ του ΔΣΕ στο Γράμμο-Βίτσι, με το ψευδώνυμο Ζούριος. Τραυματίστηκε τέσσερις φορές και ονομάστηκε Υπολοχαγός Πεζικού του ΔΣΕ.

Πολιτικός πρόσφυγας στην αρχή στην Ουγγαρία και αργότερα στη Ρουμανία, αποφοίτησε από τη Σχολή Μπελογιάννη και δούλεψε σε διάφορες κομματικές δουλιές, όπως και στο Σύλλογο των Ελλήνων Πολ. Προσφύγων της πόλης Κραγιόβα.

Αλκιβιάδης Μιχαηλίδης
Αλκιβιάδης Μιχαηλίδης
Από το 1989 που επέστρεψε στην πατρίδα ήταν από τα δραστήρια μέλη της ΚΟΒ Ελευθέριου-Κορδελιού Θεσσαλονίκης.

Πέθανε στις 2 του Νοέμβρη 2003 στο χωριό όπου ζούσε.

Στη μνήμη του η γυναίκα του Κωνσταντίνα, η κόρη του Ειρήνη και ο γιος του Χρήστος πρόσφεραν 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Φωτ. 2

Στις 17 του Γενάρη 2004 πέθανε στον Πύργο της Βουλγαρίας ο Δημήτρης Παναγιώτη Μπάγκος. Γεννήθηκε το 1918. Τα παιδικά χρόνια του τα πέρασε στο χωριό Λευκίμμη Εβρου. Το 1940-'41 πολέμησε στα βουνά της Ηπείρου τους επιδρομείς. Στην Κατοχή πήρε μέρος στο εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα, στον Εμφύλιο ήταν μαχητής του ΔΣΕ και τραυματίστηκε.

Από το φθινόπωρο του 1949 έζησε πολιτικός πρόσφυγας.

Στις 29 του Μάη 2003 πέθανε ξαφνικά η Αθανασία (Αυγή) Καβαραντζή, σύζυγος του Δημήτρη Μπάγκου. Γεννήθηκε και αυτή στη Λευκίμμη. Πολιτικός επίτροπος Διμοιρίας του ΔΣΕ, πήρε μέρος σε μάχες και τραυματίστηκε.

Πολιτικός πρόσφυγας, δούλεψε στην παραγωγή.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη τους προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ και 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», μέσω ΚΟ Θεσσαλονίκης.

Οικογένεια Μπάγκου

* * *

Στη μνήμη του Ανέστη Κουταλίδη από την Ορέσκεια Νιγρίτας, μαχητή του ΔΣΕ, που σκοτώθηκε το 1947 στη Μαρούδα Σοχού, του Ανέστη Φωτιάδη από την Ορέσκεια, μαχητή του ΔΣΕ, που σκοτώθηκε το 1948 στο Μπέλες, της Γερακίνας Γκίκα, από το Σιτοχώρι Νιγρίτας, ανθυπολοχαγού του ΔΣΕ, που σκοτώθηκε το 1948 στο Βίτσι, και της αδελφής της Φωτούλας Γκίκα, που σκοτώθηκε το 1949 στα Κερδύλλια, προσφέρω 60 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Γιώργος Τριανταφυλλίδης
Γιώργος Τριανταφυλλίδης
Σίμος Κεΐσογλου

* * *

Ο Θύμιος Λέγκας προσφέρει 100 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ στη μνήμη των μαχητών του ΔΣΕ, οι οποίοι σκοτώθηκαν στα ρουμελιώτικα βουνά πολεμώντας για την ανεξαρτησία της πατρίδας και για έναν καλύτερο κόσμο.

* * *

Φωτ.2

Οι γονείς μου Αλέξανδρος και Κυριαρώ Κρούστη ήταν αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης. Οι Γερμανοί έκαψαν το σπίτι τους, τους συνέλαβαν και τους έκλεισαν στη φυλακή στο Γύθειο. Μετά την Απελευθέρωση πιάστηκαν και πάλι και στάλθηκαν στο Μακρονήσι γιατί τα τρία μεγαλύτερα παιδιά τους ήταν μαχητές του ΔΣΕ.

Στη μνήμη τους καθώς επίσης στη μνήμη του αδελφού μου Τάκη Κρούστη, ο οποίος πέθανε πριν από ένα χρόνο, προσφέρω 50 ευρώ για τα 85 χρόνια του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Πατησίων.

Φρόσω Κρούστη-Κωνσταντοπούλου

* * *

Φωτ.

Στις 14 του Γενάρη 2004 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο της πολυαγαπημένης μας Θεοφανής Χαρατσίδου. Γεννήθηκε το 1929 στη Ζώνη Εβρου από γονείς φτωχούς αγρότες. ΕΠΟΝίτισσα στην Κατοχή και μαχήτρια του ΔΣΕ στον Εμφύλιο, έγινε μέλος του ΚΚΕ το 1953, προς τιμήν του Νίκου Μπελογιάννη. Ηταν πάντα πρωτοπόρα στις εκδηλώσεις του ΚΚΕ και στη συγκέντρωση χρημάτων για τους πολιτικούς εξόριστους και φυλακισμένους.

Εζησε πολιτικός πρόσφυγας στο Κρνοφ της Τσεχοσλοβακίας και τα τελευταία χρόνια ζούσε στο χωριό Αμάραντα Κιλκίς.

Περίανδρος Ματθαίου
Περίανδρος Ματθαίου
Στη μνήμη της προσφέρουμε στο ΚΚΕ 250 ευρώ.

Ο σύζυγός της Ανδροκλής Χαρατσίδης, τα παιδιά και τα εγγόνια της

* * *

Φωτ.

Στις 14 του Νοέμβρη 2003 «έφυγε» από κοντά μας στα 58 χρόνια του ο Γιώργος Μπάμπας. Γεννήθηκε στο Λιβάδι Ελασσόνας. Από τα 13 χρόνια του ζούσε στη Θεσσαλονίκη. Παιδί οικογένειας με δημοκρατικές παραδόσεις, εντάχθηκε στην οργάνωση των Λαμπράκηδων. Στη διάρκεια της δικτατορίας των συνταγματαρχών, υπηρετώντας τη θητεία του, ταλαιπωρήθηκε σωματικά και ψυχολογικά με αποτέλεσμα να κλονιστεί σοβαρά η υγεία του.

Ηταν αγαπητός από όλους, εργατικός και καλός οικογενειάρχης. Θα τον θυμούνται όλοι για τον τίμιο χαρακτήρα και το φιλότιμό του.

Στη μνήμη του πρόσφεραν: Τα αδέλφια του 400 ευρώ στην ΚΟΒ Λιβαδιού και τα ανίψια του μια σειρά βιβλίων αξίας 400 ευρώ στη Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Σχολείου του χωριού.

  • Η οικογένεια του Βασίλη Μπάμπα προσφέρει στην ΚΟΒ Λιβαδιού 30 ευρώ στη μνήμη της θείας τους Μαρίκας Μπάμπα, η οποία πέθανε στις 11 του Μάρτη 2003.

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη της γυναίκας μου Παρασκευής Μιχαλοπούλου, οπαδού του ΚΚΕ, η οποία πέθανε στις 15 του Μάη 2002, και της κόρης μου Σοφίας Μιχαλοπούλου, η οποία πέθανε πριν από 4 χρόνια στην Τσεχοσλοβακία, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Αλεξάνδρειας Ημαθίας, 100 ευρώ στο ΚΚΕ και 30 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Χρήστος Μιχαλόπουλος

* * *

Φωτ.

Στις 17 του Γενάρη 2004 «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος αδελφός και θείος Φάνης Βαγγελάτος, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, πιστός και αφοσιωμένος στα ιδανικά της δημοκρατίας, της ειρήνης και του σοσιαλισμού.

Η οικογένειά του, σεβόμενη την επιθυμία του, έκανε πολιτική κηδεία στην ιδιαίτερη πατρίδα του Κομιτάτα Κεφαλονιάς.

Τασία Κλαδούχου
Τασία Κλαδούχου
Στη μνήμη του ο αδελφός του Τάσος Ευαγγελάτος και τα ανίψια του Νώντας και Ελένη Ευαγγελάτου πρόσφεραν στο κόμμα που έμεινε πιστός έως το τέλος της ζωής του, το ΚΚΕ, 500 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα, μέσω ΚΟΒ Δάφνης.

  • Στη μνήμη του εξαδέλφου μας Φάνη Βαγγελάτου και αντί για στεφάνι στον τάφο του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δάφνης. Ντόρα Λικιαρδοπούλου, Κούλα Μπελεβίλα, Κοσμάς και Σοφία Ευαγγελάτου

* * *

Στη μνήμη των αδελφών Νικόλα, Παντελή, Γιώργου και Χρήστου Δημητριάδη, από τον Απιδεώνα Αχαΐας, πρόσφεραν για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Δήμου Λαρισσού, η οικογένεια του Νικόλα Δημητριάδη 150 ευρώ, του Χρήστου Δημητριάδη 100 ευρώ και του Παντελή Δημητριάδη 50 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της γυναίκας μου Μαρίας-Αννας Καρρά, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και οπαδού του ΚΚΕ, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 14 του Γενάρη 2000, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Ντεπώ Θεσσαλονίκης, 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Γρηγόρης Καρράς

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της Βάσως Καλπακίδου, της οποίας το μνημόσυνο έγινε στις 4 του Γενάρη, ο γιος της Βασίλης Καλπακίδης πρόσφερε 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

** * *

Φωτ.

Ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης Περίανδρος Ματθαίου, κομμουνιστής από τα εφηβικά χρόνια του, έπαιρνε πάντα μέρος στους κοινωνικούς και οικονομικούς αγώνες για μια Ελλάδα ελεύθερη, ανεξάρτητη, για μια σοσιαλιστική Ελλάδα.

Τιμώντας τη μνήμη του η σύζυγός του Δέσποινα Ματθαίου προσφέρει στην ΚΟ Θεσσαλονίκης 40 ευρώ και 20 ευρώ στον καθημερινό του σύντροφο, το «Ριζοσπάστη».

* * *

Φωτ.2

Με τη συμπλήρωση 3 χρόνων από το θάνατο των γονιών μου Ολγας και Ευάγγελου Κοτρώνη, προσφέρω στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης 100 ευρώ.

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ (Μπατάκας)
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ (Μπατάκας)
Κώστας Κοτρώνης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπητού μας Γεώργιου Τριανταφυλλίδη, στελέχους του ΚΚΕ, ο οποίος αγωνίστηκε για τα ιδανικά του μαρξισμού-λενινισμού και για να ανέβει πιο ψηλά το ΚΚΕ, έως το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Βυζαντίου Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα του Ρόδη Τριανταφυλλίδη

Η κόρη του Εφη Τριανταφυλλίδη

* * *

Φωτ.

Ο Παναγιώτης Πουλής και η Λουκία Κρούστη-Πουλή πρόσφεραν για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Πατησίων, στη μνήμη των γονιών τους Θεόδωρου και Ευγενίας Πουλή και Αλέξανδρου και Κυριαρώς Κρούστη και στη μνήμη του αδελφού τους Τάκη Κρούστη.

* * *

Φωτ.

Στις 13 του Φλεβάρη κλείνουν 3 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφός μου στη ζωή και στον αγώνα Τάσος Μανωλίτσης, μέλος του ΚΚΕ και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Ανθρωπος τίμιος και ειλικρινής.

Στην παντοτινή μνήμη του προσφέρω 500 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ στην περιοχή Αγιου Σπυρίδωνα Αιγάλεω.

Βάσω Μανωλίτση

* * *

Στη μνήμη των μελών του ΚΚΕ, μεταναστών στο Βέλγιο, Γιάννη Τονικίδη, Θωμά Σαμαρά, Λάζαρου Δούκα, Αγγελου Χωλίδη και Δημήτρη Τσουβάλα, ο Γιώργος Κατσούλης από τη Δράμα πρόσφερε 500 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΝΕ Δράμας.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του συντρόφου μου Μπάμπη Παναγόπουλου (Μπατακας), προσφέρω για ενίσχυση του Κόμματός μας, του ΚΚΕ, 200 ευρώ.

Η γυναίκα του Νώτα Παναγοπούλου


Κούλα Ελευθεριάδου
Κούλα Ελευθεριάδου

Παρασκευή Μιχαλοπούλου
Παρασκευή Μιχαλοπούλου

ΑΪΔΩΝΑ ΡΑΛΙΤΣΑ
ΑΪΔΩΝΑ ΡΑΛΙΤΣΑ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ