Παρασκευή 7 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Δυναμική Αντίσταση με το ΚΚΕ

Διακήρυξη Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης

Με τη διακήρυξη αυτή, αγωνιστές της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, οι χιλιάδες πρώην εξόριστοι και φυλακισμένοι, οι αγωνιστές της εμφύλιας και αντιδικτατορικής περιόδου, οι ανάπηροι και θύματα των δημοκρατικών αγώνων του λαού μας, που αγωνιούν για το μέλλον της χώρας μας, απευθύνονται στον ελληνικό λαό και τον καλούν να ξεπεράσει τα όποια διλήμματα και να καταδικάσει με την ψήφο του την αντιλαϊκή πολιτική της εξάρτησης, που υποβαθμίζει τη ζωή αυτού του μαρτυρικού τόπου.

Με την ψήφο μας στους προοδευτικούς συνδυασμούς του ΚΚΕ, λέμε όχι στην ΟΝΕ, γιατί μας επιφυλάσσει μόνο δεινά, αντιλαϊκή επίθεση και εξάρτηση στα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

Είναι γνωστοί οι αγώνες και θυσίες του ΚΚΕ, η προσφορά και η δράση του για την εθνική ανεξαρτησία της χώρας μας. Χιλιάδες μέλη και οπαδοί του στάθηκαν στα εκτελεστικά αποσπάσματα με υψωμένες γροθιές, υπερασπίζοντας τους λαϊκούς αγώνες και κατακτήσεις, την ειρήνη και την ανεξαρτησία της χώρας μας.

Η ψήφος μας στο Κ Κ Ε είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ στα μονοπώλια, στη «νέα τάξη», στον ιμπεριαλισμό. Είναι η δυναμική αντίσταση, που θωρακίζει και εμψυχώνει το Λαϊκό Κίνημα, που έχει ανάγκη για να πάει μπροστά ο τόπος.

Είναι μήνυμα ελπίδας και Νίκης.

Ακολουθούν 32 υπογραφές αγωνιστών - αγωνιστριών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ