Σάββατο 6 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Διαψεύδει... την αλήθεια

Στο χτεσινό φύλλο της «Αυγής», ο δήμαρχος Καλαμάτας Γ. Κουτσούλης (ΠΑΣΟΚ) επιχειρεί να διαψεύσει τον Π. Γεωργιάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος αναφέρθηκε δημόσια στη συνεργασία ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ για την πρόσληψη 51 ατόμων με μερική απασχόληση στο Δήμο Καλαμάτας (σχετικό ρεπορτάζ δημοσίευσε πρόσφατα ο «Ρ»). Χαρακτηρίζει, μάλιστα, ως «λάσπη» τα καταγγελλόμενα, αποδίδοντάς τα σε «λανθασμένη πληροφόρηση» ή «ηθελημένη διαστρέβλωση».

Την απάντηση δίνει η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει σχετικά: «Στις 14/1/2004, η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας (ΠΑΣΟΚ) έφερε στο Σώμα πρόταση, να προσληφθούν 51 άτομα, με σύμβαση ενός έτους και με μερική απασχόληση, για να δουλέψουν στα γνωστά προγράμματα ("Βοήθεια Στο Σπίτι" κ.ο.κ.).

Η Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση (την οποία στηρίζει το ΚΚΕ), ψήφισε κατά γιατί με αυτά τα μέτρα ανατρέπονται οι εργασιακές σχέσεις, μπαίνει κόσμος σε καθεστώς πολιτικής ομηρίας και το κράτος ξεφορτώνεται δικές του υποχρεώσεις, όπως η Πρόνοια, φορτώνοντας τες στην ΤΑ, χωρίς, ταυτόχρονα να αντιμετωπίζει ουσιαστικά τα προβλήματα.

Οι άλλες δυνάμεις ψήφισαν ως εξής:

  • Η «Ωρα του Δημότη» (ΝΔ), λευκό
  • Η «Ομορφη Πόλη» (την οποία στηρίζει ο ΣΥΝ), υπέρ.

Ρωτάμε, λοιπόν. Πού είναι η λανθασμένη πληροφόρηση, η... ηθελημένη διαστρέβλωση και... η λάσπη; Μήπως αποτελεί λεπτομέρεια να υπερψηφίζει κανείς τέτοια χοντρά αντιλαϊκά μέτρα; Η υπερψήφιση δεν είναι στήριξη και συνεργασία;».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ