Τετάρτη 10 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Κρίσιμες ώρες για Κυράστα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται σε εντατική μονάδα ιδιωτικής κλινικής ο Γιάννης Κυράστας και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Το ευτύχημα είναι ότι η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε να έχει πειραχτεί κάποιο ζωτικό όργανο, ωστόσο οι θεράποντες ιατροί περιμένουν να αντιδράσει ο οργανισμός του στα φάρμακα που του χορηγούν, ώστε να υπάρξει μια νότα αισιοδοξίας στις - κατά τα άλλα κρίσιμες - ώρες που περνά ο 53χρονος προπονητής.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, που εκδόθηκε χτες το απόγευμα, «εισήχθη εκτάκτως λόγω οξείας μικροβιακής επιδιδυμίτιδας, η οποία είχε εξελιχθεί σε νεκρωτική γάγγραινα της περιοχής για την οποία χρειάστηκε να χειρουργηθεί επειγόντως. Μετεγχειρητικά εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται υπό καταστολή και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Του χορηγείται ισχυρό σχήμα αντιβιοτικών με παράλληλη φαρμακευτική υποστήριξη των υπολοίπων συστημάτων του. Μέχρι αυτήν τη στιγμή, η κατάσταση του θεωρείται σοβαρή, αλλά ελεγχόμενη».

Η οικογένεια του έμπειρου τεχνικού απηύθυνε έκκληση, που βρήκε σημαντική ανταπόκριση, για προσφορά αίματος, το οποίο είναι άκρως απαραίτητο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ