Τρίτη 23 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Αρχίζουν τα δύσκολα

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι τώρα ξεκινάει η διοργάνωση... Οπως και να έχει πάντως, το θέμα είναι ότι η πρεμιέρα της τελικής ευθείας για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ ανοίγει σήμερα ανεβάζοντας στα ύψη την αγωνία. Στο Μιλάνο η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μίλαν υποδέχεται την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (21.45 ΝΕΤ) ενώ στο Οπόρτο κοντράρονται δύο από τις εκπλήξεις της διοργάνωσης, η Πόρτο με τη Λιόν (23.45 ΝΕΤ μαγνητοσκόπηση) στις πρώτες από τις δυο αναμετρήσεις που θα κρίνουν τις δυο ομάδες που θα μετάσχουν στα ημιτελικά.

Οσον αφορά στην πρώτη αναμέτρηση, οι «ροσονέρι» αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα καθώς ο Αλεσάντρο Νέστα έχει τεθεί νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, Ντίντα. Στην άλλη πλευρά, η Λα Κορούνια θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Βίκτορ Σάντσες.

Στο «Ζερλάν» η γηπεδούχος Λιόν που είναι αήττητη στα τελευταία οκτώ ματς, μεταξύ των οποίων τα δύο για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα παραταχθεί χωρίς τον Κασάπα. Στον αντίποδα, τα προβλήματα του Χοσέ Μουρίνιο είναι πολλά αφού στους απόντες προστέθηκε ο Ρικάρντο Κόστα που έσπασε το δεξί του χέρι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ