Τετάρτη 31 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γράμμα στα παιδιά της Παλαιστίνης

«Μου είναι κάπως δύσκολο να καταλάβω πως αυτά που έχω εγώ τώρα, αυτά που ζω, τις μικρές χαρές της ζωής, την ξενοιασιά της ηλικίας μου, δικαίωμα για κάθε παιδί πάνω στον πλανήτη, εσείς εκεί στην Παλαιστίνη, δεν μπορείτε ούτε να τα φανταστείτε.

Εχει ξεκινήσει ένας πόλεμος εναντίον σας! Είναι ΑΔΙΚΙΑ!! Δεν τους κάνατε τίποτα, την Πατρίδα σας υπερασπίζεστε... Το κάνεις χωρίς να δειλιάζεις, ενώ ξέρεις ότι μπορεί να στοιχίσει τη ζωή σου, που ακόμα δεν έχεις ζήσει...

Για μένα λοιπόν είσαι ένας ΗΡΩΑΣ! Θέλω να ξέρεις πως δεν είσαι μόνος σου! Την ώρα που οι φονιάδες των λαών ισοπεδώνουν τη χώρα σου, εγώ και πολλοί άλλοι από κάθε γωνιά της Γης σε σκεφτόμαστε. Δεν είμαστε πια ξέγνοιαστοι όταν ξέρουμε ότι μια χώρα βομβαρδίζεται και παιδιά της ηλικίας μας σκοτώνονται.

Τους μισούμε γι' αυτό και κάνουμε το λιγότερο που μπορούμε για να πάψει πια αυτός ο εφιάλτης που ζείτε. Φωνάζουμε στα σχολεία μας και ξεσηκώνουμε τους συμμαθητές μας να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα σας. Φτιάχνουμε πανό, ζωγραφίζουμε παντού το σήμα της ειρήνης και λέμε συνθήματα κατά του Μπους, του Σαρόν, αλλά και όποιου άλλου με τη στάση του είναι υπεύθυνος γι' αυτό που ζεις.

Συνέχισε ν' αντιστέκεσαι! Και να ξέρεις ότι, σιγά σιγά, γινόμαστε περισσότεροι και κάποτε θα νικήσουμε την αδικία και οι δολοφόνοι θα τιμωρηθούν. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!!

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΣΟΦΙΟΥ

Μαθήτρια της Α' Λυκείου του 1ου Ενιαίου Λυκείου Ηρακλείου («Καπετανάκειο»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ