Κυριακή 4 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β΄ - Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
Δοκιμασία για Καλαμαριά

Στην Καλαμάτα δοκιμάζεται η Καλαμαριά

Sportidea

Στην Καλαμάτα δοκιμάζεται η Καλαμαριά
Δοκιμάζεται σήμερα η δεύτερη της βαθμολογίας Καλαμαριά στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Ο Απόλλωνας της Θεσσαλονίκης θα έχει δύσκολο έργο στην Καλαμάτα απέναντι στην τοπική ομάδα. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή των «Ποντίων» Εδουάρδο Αμορίν: «Γνωρίζω πολύ καλά τον αντίπαλο και την καυτή έδρα, αφού έχω περάσει από το τιμόνι της Καλαμάτας. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση σε όλη τη διάρκεια του ματς, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Ο κόουτς της «μαύρης θύελλας» Στέλιος Πούλος επισήμανε: «Παίζουμε με μια από τις δυο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Θα παίξουμε για μας και ασφαλώς με τη βοήθεια του κόσμου θα μπορέσουμε να φτάσουμε στην επιτυχία».

Στα άλλα ματς του προγράμματος ξεχωρίζει η κόντρα στην Καισαριανή μεταξύ του Εθνικού Αστέρα και της Κασσάνδρας, καθώς και στο Ηράκλειο μεταξύ του Εργοτέλη και του Ατρόμητου Περιστερίου. Στη Λιβαδειά η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει τον Ποσειδώνα Νέων Πόρων, ενώ στα Προσφυγικά ο Πατραϊκός θα κοντραριστεί με τον Πανσερραϊκό.

Τέλος, στο Βελεστίνο η Νίκη Βόλου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα της Αθήνας. Οι αγώνες αρχίζουν στις 16.00.

  • Θεωρητικά εύκολο έργο έχουν σήμερα οι τρεις πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (32η αγωνιστική). Ο Θρασύβουλος στη Φυλή θα αντιμετωπίσει τη Βέροια, η Λάρισα στο Αλκαζάρ θα φιλοξενήσει τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ η Καστοριά θα παίξει στη Νέα Σάντα με τον ουραγό Ποντιακό.
  • Στα άλλα ματς της σημερινής αγωνιστικής θα αγωνιστούν: Αγ. Δημήτριος - Ρόδος, Ηλυσιακός - Αχαρναϊκός, Ατσαλένιος -Χαλκίδα, Λύκοι - Κιλκισιακός, Δόξα Δράμας - Θύελλα Πατρών, Μαρκό - Λεωνίδιο, Βύζας - Καβάλα. Οι αγώνες αρχίζουν στις 16.00.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ