Τρίτη 6 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Γιορτινές δημιουργίες

«Σκυριανό κανάτι», έγχρωμη μεταξοτυπία του Α. Τάσσου
«Σκυριανό κανάτι», έγχρωμη μεταξοτυπία του Α. Τάσσου
Η Εταιρεία Εικαστικών Τεχνών «Α. Τάσσος» (Λ. Φωτιάδου 2), σωματείο μη κερδοσκοπικό, έχει κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό μεταξοτυπίες και λιθογραφίες από έργα του μεγάλου μας καλλιτέχνη, με σκοπό να κάνει γνωστό το έργο του, αλλά και να ενισχυθεί οικονομικά στο πολιτιστικό έργο που επιτελεί. Επίσης, στα γραφεία της Εταιρείας «Α. Τάσσος», μπορεί κανείς να βρει τα βιβλία, που ο Τάσσος φιλοτέχνησε, επιμελήθηκε και εξέδωσε. Συγκεκριμένα, κυκλοφορεί το «Ασμα Ασμάτων» και «Λυσιστράτη», καθώς επίσης και πρωτότυπα έργα του σημαντικού μας δημιουργού, τα οποία αποτελούν ένα ωραίο δώρο για τις γιορτές που έρχονται. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 9243.100.

Η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής της Βάνας Φερτάκη φιλοξενείται στον Τεχνοχώρο «Το Μήλο» (Αμύντα 11, πλατεία Προσκόπων, Παγκράτι). Παρουσιάζονται τοπία πόλεων. Ανθρωπομορφικά σχήματα κυριαρχούν στο τελάρο σαν φιγούρες μνήμης που έχουν καταγραφεί στιγμιαία, αλλά έντονα.

Εκθεση έργων ζωγραφικής του Βασίλη Φωτόπουλου, εγκαινιάζεται τη Δευτέρα (8μ.μ.) στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι). Διοργανώνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Ειδικών Ατόμων, η «Χαρά» και θα διαρκέσει έως τις 2 Μαΐου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ