Παρασκευή 9 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΑΡΟΥΣΙ
Δικαστικά μέτρα κατά κατοίκων

Με δικαστικά μέτρα αντιμετωπίζει ο Δήμος Αμαρουσίου τους κατοίκους της πόλης που ακολουθούν την - αδιέξοδη μεν αλλά αναφαίρετη - μέθοδο των προσφυγών για μικρά και μεγάλα προβλήματα, καταγγέλλει σε ανακοίνωση της η «Δημοτική Ενότητα Μαρουσιού». Οπως σημειώνει στην ανακοίνωση της, ο δήμαρχος Π. Τζανίκος «επιστράτευσε δικαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της προσφιλούς τακτικής μιας μερίδας πολιτών να αναζητούν τον αδιέξοδο μονόδρομο των προσφυγών για τη λύση σοβαρών προβλημάτων της πόλης, όπως είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση το πολυχρηστικό υπερτοπικό μεγαθήριο στο χώρο του ΟΕΚ».

Η δημοτική παράταξη σημειώνει μάλιστα ότι «αρωγοί, στην αντιδημοκρατική και εκφοβιστική πράξη του δημάρχου (με την πλήρη προφανώς κάλυψη του πολιτικού φορέα), έσπευσαν έμπρακτα να δηλώσουν, με αντίστοιχες δικαστικές παρεμβάσεις, τόσο η ΟΕ του "Αθήνα 2004", όσο και η πολυεθνική "Lamda Development" (κοινώς Λάτσης). Ο στόχος είναι προφανής, προσθέτει, να τρομοκρατήσουν πρώτα, με την υφέρπουσα απειλή εξοντωτικών αποζημιώσεων, και κατ' επιλογήν, μερικούς ενοχλητικούς, και μετά βλέπουμε...».

Η «Δημοτική Ενότητα Μαρουσιού» «καταγγέλλει απερίφραστα αυτές τις μεθοδεύσεις. Αν και επί σειρά ετών έχει καταδείξει και καταγγείλει πολιτικά ως επιζήμια τη μονόπλευρη τακτική δικαστικών προσφυγών (αυτή δηλαδή που δεν αναδεικνύει τη βαθιά πολιτική ουσία των προβλημάτων και δε στηρίζεται στην πάλη του μαζικού κινήματος) καταδικάζει από την άλλη πλευρά, την επίδειξη εκφοβισμού σε βάρος συμπολιτών μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ