Παρασκευή 16 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΕΦΑ
Ισπανική μονομαχία

Το ισπανικό ντέρμπι μεταξύ της Βαγιαδολίθ και της Βαλένθια, αλλά και η αμφίρροπη αναμέτρηση μεταξύ της ευχάριστης φετινής έκπληξης Νιούκαστλ και της Μαρσέιγ, είναι τα δυο παιχνίδια που θα κρίνουν τις δυο ομάδες που θα διεκδικήσουν το φετινό Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 22 Απρίλη και οι επαναληπτικοί στις 6 Μάη.

Στη Μασσαλία όλα μοιάζουν ιδανικά, καθώς έντεκα χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γαλλίας οι «Μαρσεγέζοι» βρίσκονται μπροστά σε μια ακόμη πρόκληση για την ιστορία τους. Η πρόκριση, που ήρθε με δεύτερη νίκη επί της Ιντερ στο Μεάτσα με 1-0, άνοιξε την όρεξη των Γάλλων, αφού μετά τη Λίβερπουλ κατάφεραν να αποκλείσουν μια ακόμη σπουδαία αντίπαλο.

Αγχώθηκε, αλλά τελικά κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αϊντχόβεν, επικρατώντας με 2-1, σκορ που της έδωσε την πρόκριση. Πιο εύκολο έργο είχε η Βαλένθια με αντίπαλο την Μπορντό, που με τον «αέρα» της νίκης τους με 2-1 στη Γαλλία την περασμένη βδομάδα, επικράτησε των Γάλλων με το ίδιο σκορ και στο Μεστάγια. Το ίδιο ισχύει και για την έτερη ισπανική ομάδα Βαγιαδολίθ, που ...καθάρισε εύκολα τη Σέλτικ με 2-0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ