Παρασκευή 14 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 46
Τηλεόραση
Πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ της ΕΡΤ

Τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το νέο ΔΣ της ΕΡΤ και αναμένεται να ορίσει το νέο γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης της ΕΡΤ Γιώργο Λεβεντογιάννη. Ο Γ. Λεβεντογιάννης είχε χτες συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΡΤ Αγγελο Στάγκο. Είχε προηγηθεί άτυπη συνάντηση των μελών του ΔΣ με τον πρόεδρο της ΕΡΤ. Εξάλλου ο Αγγελος Στάγκος προχτές αργά το βράδυ είχε μία ακόμη συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλο στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση έγινε σε «καλό» κλίμα.

Στο ΦΕΚ δημοσιεύτηκε χτες η υπουργική απόφαση του διορισμού του νέου ΔΣ. Την απόφαση υπογράφουν ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης και ο υπουργός Επικρατείας Θεοδωρής Ρουσόπουλος. Το νέο ΔΣ ως γνωστό είχε κληθεί την περασμένη Τρίτη στο ΕΣΡ, το οποίο και γνωμοδότησε θετικά.

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στο 11μελές ΔΣ είναι ο Αγγελος Στάγκος. Μέλη του διορίστηκαν οι: Ανδρέας Αθανασίου, δημοσιογράφος, Μενέλαος Δασκαλάκης, οικονομολόγος, Διονύσης Ζακυνθινός, δημοσιογράφος Αλέξης Κωστάλας, Βασίλης Δημητρίου, μουσικοσυνθέτης με αναπληρωματικό μέλος τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Καραμπέκιου, Δημήτρης Ποταμιάνος, καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου με αναπληρωματικό μέλος τη Μαρία - Αγγελική Τροχάνη, μηχανικό ΕΜΠ, Αδαμαντία Μιχαλοπούλου από το υπουργείο Οικονομικών και Χαράλαμπος Κεφάλας, εκπρόσωπος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ). Στο ΔΣ μέλη επίσης είναι οι εκπρόσωποι των εργαζομένων Βασίλης Πρεδάρης και Παναγιώτης Τριπολιτσιώτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ