Παρασκευή 14 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
«Κεραυνοί» Καψή

Ηταν θέμα χρόνου και το πλήρωμά του (λογικά) ήρθε. Στην ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων και των πολλαπλάσιων, κατ' ευφημισμό, «σωτήρων» (του εαυτού και της τσέπης τους), κάποια στιγμή θα ξεσπούσαν και επίσημα, οι περισσότερο θιγμένοι, δηλαδή οι παίχτες. Την αρχή έκανε ο Καψής που, με δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό «SPOR FM», προανήγγειλε προσφυγή.

Ο διεθνής αμυντικός δημοσιοποίησε την πρόθεσή του, σύντομα, να «διεκδικήσω τα οφειλόμενα χρήματα, όσο και για να μείνω ελεύθερος». Αποποιήθηκε το χαρακτηρισμό του «μπροστάρη» σε μια κίνηση ομαδικών προσφυγών και πρόσθεσε: «Οπως τήρησα και εγώ τόσα χρόνια το δικό μου συμβόλαιο, έστω κι αν ήταν χαμηλό, έχω την απαίτηση να τηρηθεί αυτό που έχω υπογράψει στο τέλος του 2003. Υπάρχουν παιδιά με πολύ χαμηλά συμβόλαια. Πρέπει να γίνουν μεμονωμένες συζητήσεις με κάθε παίκτη».

Ακόμα, ο Καψής έθεσε θέμα ηθικής τάξης (συμπεριφορά διοικούντων), μη εξαιρώντας, την ομάδα Νικολαϊδη (...): «Εχω φτάσει να ρωτάω τους δημοσιογράφους για τις εξελίξεις. Μίλησα με τον Ντέμη και είχε δεσμευτεί πως θα μου απαντήσει σε κάποιες προτάσεις που του είχα κάνει. Είπε πως το καλοκαίρι θα κάνει προτάσεις για μειώσεις, αλλά τίποτα πιο συγκεκριμένο. Κάποιοι προσπάθησαν να στείλουν κάποια μηνύματα μέσω των εφημερίδων, αλλά δε θα μπω σε διαδικασία διαλόγου μέσω του Τύπου. Ισως η υπομονή των ποδοσφαιριστών έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από κάποιους. Βλέπω ότι δεν αξίζει τον κόπο, όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό. Εκανα πέρυσι υπομονή ένα χρόνο, πέρασε η χρονιά και πιστεύαμε πως θα βελτιωθεί η κατάσταση, αλλά αντίθετα χειροτέρεψε. Δεν είμαι πλέον παιδάκι και δεν έχω αντοχές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ