Τετάρτη 26 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΚΕΨΕΙΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ-ΙΔΕΕΣ
Ο αρχιτρομοκράτης Μπους

Γ.Α. Χαλαρης... Με εντολή του «αντιτρομοκράτη» Μπους, σφάζονται γυναικόπαιδα στη Σερβία... Συνεχίζουν να προστατεύουν - σφάζοντας γυναικόπαιδα στο Ιράκ, ζητώντας, εκ των υστέρων πάντα, συγγνώμη για τα λάθη των έξυπνων βομβών τους. Την «προστασία» των γυναικόπαιδων συνεχίζει και το Ισραήλ, ο καλός μαθητής, εξαφανίζοντας τον παλαιστινιακό λαό για τη δική του και των ιμπεριαλιστών την κυριαρχία. Δεν είναι τυχαίο το ότι ο αρχιτρομοκράτης διαλέγει να καταστρέφει τα κράτη που έχουν ιστορία, πολιτισμό χιλιάδων χρόνων και, τώρα, «ορέγεται» τη Λ. Κίνα μέσω Ν. Κορέας!!! Δεν είναι σύμπτωση, αλλά επειδή δεν μπορεί να ανεχτεί λαούς με ιστορία, πολιτισμό, γιατί αυτός έκανε κράτος σφάζοντας άοπλους Ινδιάνους. Δεν μπορεί ο αρχιτρομοκράτης Μπους να ανέχεται πολιτισμούς και ιστορία λαών, γιατί αυτός δεν έχει. Να κινητοποιηθούμε όλοι να του χαλάσουμε τα σχέδια.

Να τους πληρώσουμε ανάλογα

Ευαγγέλου Ηλίας, Πεύκη. Η ΝΔ δικαιολογείται πως λίγες μέρες έχουν στην κυβέρνηση, προκειμένου να κρύψει την αντιλαϊκή της πολιτική. Φυσικά και το ΠΑΣΟΚ που χρόνια κυβερνούσε, είχε άλλες φροντίδες. Να στέλνει στρατό μαζί με το ΝΑΤΟ, να σκοτώνονται παιδιά και γέροι, όπως π.χ. στη Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν και αλλού, για την ειρήνη λέγανε και λένε. Οι ευθύνες του ΠΑΣΟΚ για τα αντεργατικά του μέτρα, ανεργία, 8ωρο, πενθήμερο, συνταξιοδοτικά δικαιώματα κλπ., τεράστιες.

Ο λαός μας ξέρει να παλεύει για αξιοπρέπεια και ελευθερία μην υπολογίζοντας θυσίες. Και επειδή μας θεωρούν κλωνοποιημένα κινούμενα, θα πρέπει η εκπαίδευση - διανόηση να ενημερώνουν τη νεολαία, πως ο πόλεμος δεν είναι ειρήνη, αλλά συμφορά. Να θυμούμαστε, επίσης, ότι υπόσχονταν πως η Εθνική Αντίσταση θα διδάσκεται στα σχολεία, αλλά, αντίθετα, τόλμησαν και σήκωσαν χέρι στους παππούδες τους, εκείνους που δημιούργησαν την Εθνική Αντίσταση. Ντροπή. Να πληρώσουμε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΝ που έχουν κορόνα στο κεφάλι τους την ΕΕ του πολέμου και της λιτότητας με ψήφο στο ΚΚΕ για ν' αλλάξει η κατάσταση για το λαό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ