Τετάρτη 26 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Μαύρισε» τους διαχειριστές της Ευρωπαϊκής Ενωσης

Διάβασα τις προηγούμενες μέρες ότι οι βιομηχανίες φαρμάκων αύξησαν τα φάρμακα που παράγουν κατά 2.841,9%. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στην καταλήστευση των συνταξιούχων και αρρώστων, μ' αυτό που συμβαίνει με τις χορηγίες φαρμάκων. Γιατί ένας άρρωστος για να πάρει ένα φάρμακο του δίνουν είκοσι (20) ή και περισσότερα χάπια, όμως αυτά τα χάπια έχουν δόσεις των πέντε χαπιών την ενέργεια για να κερδίσουν τρεις φορές επάνω με τη μεγαλύτερη κατανάλωση, με αποτέλεσμα να παίρνουν ένα μεγάλο μέρος της σύνταξης των συνταξιούχων και να μειώνουν την οικονομική ικανότητα των ασφαλιστικών ταμείων.

Δεν τους έφταναν οι αυξήσεις 2.841,9% και τώρα βρήκαν άλλη μέθοδο για να μας έχουν ομήρους, υγιείς και αρρώστους. Τα μεταλλαγμένα προϊόντα, δηλαδή να ζούμε όχι φυσιολογικά για να κερδίζουν οι πολυεθνικές και με τη σφραγίδα της ΕΕ, η οποία πρέπει να καθορίζει τι θα παράγουμε και τι θα τρώμε. Αλλωστε τα μεταλλαγμένα τα προορίζουν για να ταΐσουν την Αφρική που πεινάει, γιατί τις κανονικές τροφές τις θάβουνε για να μην πουλήσουνε φτηνότερα. Αυτοί είναι οι «φίλοι» μας οι Αμερικάνοι και η ΕΕ, που φροντίζουν για το «καλό» μας.

Γι' αυτό ελληνικέ λαέ κάνε ένα βήμα μπροστά στις ευρωεκλογές. «Μαύρισε» τους διαχειριστές του κεφαλαίου, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και από κοντά το ΣΥΝ, που παίζει διπλό παιχνίδι, με το λαό στα λόγια και με το κεφάλαιο στην πράξη. Ψήφισε ΚΚΕ, το μόνο κόμμα υποστηρικτή των συμφερόντων του λαού.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ψυρρή


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ