Παρασκευή 28 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 44
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Παύλος Αλμπανόπουλος
Παύλος Αλμπανόπουλος
Φωτ.

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρω στο ΚΚΕ για τον εκλογικό αγώνα 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κάτω Πετραλώνων.

Η σύζυγος Ντίνα Αναγνωστοπούλου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΩΡΗ, του σεμνού παλαίμαχου αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ελευθερία Βαχλιώτη - Πιτσιλή

* * *

Φωτ.

Στις 3 του Μάη συμπληρώθηκαν 17 χρόνια από τότε που έχασα από κοντά μου τον λατρεμένο σύντροφο της ζωής μου ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΑΚΚΑ.

Στη μνήμη του προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Εμποροϋπαλλήλων Αχαρνών, 30 ευρώ, ως ένδειξη της αγάπης μου στο «Ριζοσπάστη», του οποίου ήταν τακτικός αναγνώστης.

Η γυναίκα του Μαίρη

* * *

φΩΤ.

Στη μνήμη του φίλου και συναγωνιστή μου ΝΙΚΟΥ ΓΑΒΑΛΑ, μέλους του Παραρτήματος Περιστερίου της ΠΕΑΕΑ, προσφέρω στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, μέσω ΚΟΒ Ανθούπολης - Ιερόθεου, 100 ευρώ.

Βαγγέλης Κεφαλονίτης

* * *

Φωτ.

Αύριο, Σάββατο 29 Μάη, στο χωριό Πλευριανά Μηλοποτάμου Κρήτης, γίνεται το 40ήμερο μνημόσυνο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΠΑΚΑΚΗ.

Στη μνήμη του, τα ανίψια του Δημήτριος και Αναστάσιος Παλπακάκης προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΠΑΥΛΟΥ ΑΛΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, που γιόρταζε αυτές τις μέρες, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Παντελεήμονα» Αχαρνών, 50 ευρώ στο ΚΚΕ, στο Κόμμα στο οποίο έμεινε πιστός έως το τέλος της ζωής του.

Γεωργία Αλμπανοπούλου

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΟΥΝΗ (Καλιακούδα), μέλους του ΚΚΕ, από την Αρνα Λακωνίας και σκεπτόμενοι τα βάσανά του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ για τις ευρωεκλογές.

Νίκος Γαβαλάς
Νίκος Γαβαλάς
Η αγνότητά του θα τον κρατάει ζωντανό στη μνήμη μας.

Οι σύντροφοί του από το Γύθειο

* * *

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΚΑΚΟΣ από το Νιοχώρι Γυθείου, αντάρτης του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, μέλος του ΚΚΕ, για τη δράση και τις προοδευτικές ιδέες του, φυλακίστηκε και βασανίστηκε. Ηταν καθημερινός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη» και πολλές φορές η εφημερίδα δημοσίευε γραφτά και γνώμες του.

Τιμώντας τη μνήμη του, η ΚΟΒ Γυθείου, της οποίας ήταν μέλος, προσφέρει στη Νομαρχιακή Λακωνίας 150 ευρώ για τις ευρωεκλογές.


Γιώργος Αναγνωστόπουλος
Γιώργος Αναγνωστόπουλος

Γιώργος Τσιώρης
Γιώργος Τσιώρης

Κώστας Παλπακάκης
Κώστας Παλπακάκης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ