Πέμπτη 20 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

7Φωτ.

Την πολυαγαπημένη κόρη μας ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, που πέθανε ξαφνικά, κηδέψαμε από το Νεκροταφείο Νέου Ηρακλείου τη Δευτέρα 17 Απρίλη 2000.

Στη μνήμη της, προσφέρουμε 50.000 δρχ. στο «Ριζοσπάστη», τον καθημερινό σύντροφό της, και 50.000 δρχ. στο ΚΚΕ για να συνεχίσει αταλάντευτα τον αγώνα του για μια ανθρώπινη κοινωνία. Για μια κοινωνία σοσιαλιστική.

Οι απαρηγόρητοι γονείς της Θανάσης και Ελένη

  • Επίσης στη μνήμη της Μαρίας Παπαδοπούλου και αντί για στεφάνι στον τάφο της, τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ηρακλείου Αττικής προσφέρουν στο ΚΚΕ 15.000 δρχ. για ενίσχυση των αγώνων του ενάντια στη «νέα τάξη», που προσπαθούν να μας επιβάλουν οι ξένοι και η κυβέρνηση Σημίτη.

* * *

Φωτ.7

Ο Απόστολος Μαργαρίτης, που ζει στη Γερμανία, πρόσφερε 100 μάρκα στο «Ριζοσπάστη» και 150 μάρκα στην ΚΕ Ιωαννίνων, στη μνήμη των παρακάτω αγωνιστών: Των γονιών του ΣΤΕΡΓΙΟΥ και ΜΑΡΙΑΣ ΓΩΓΟΥ, του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΩΓΟΥ, αξιωματικού του ΔΣΕ,, του ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΓΩΓΟΥ, των ΧΑΡΙΣΗ ΣΔΡΑΒΟΥ αξιωματικού του ΔΣΕ,ΤΑΚΗ ΑΔΑΜΟΥ, ΘΩΜΑ ΘΩΜΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΣΔΡΑΒΟΥ, ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, ΜΠΑΜΠΗΟΥΣΟΥΛΙΤΖΟΓΛΟΥ, ΑΛΕΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ, ΦΩΤΗ ΦΩΤΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΙΣΜΑΝΙΔΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΜΕΤΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΙΔΗ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΜΟΥΤΕΡΗ, ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΓΩΓΟΥ, ΖΩΊΤΣΑΣ ΑΓΟΡΟΥ και ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΡΕΛΙΑ.

* **

Φωτ.

Ο αξέχαστος αγωνιστής ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΖΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος πέθανε στα 85 χρόνια του, αφιέρωσε όλη την πορεία της ζωής του στον αγώνα για τα ιδανικά του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρω 5.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Λίμνης Εύβοιας, στο ΚΚΕ.

Η σύζυγός του Μάρθα Κουζινοπούλου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αγωνίστριας ΧΑΡΟΥΛΑΣ ΚΕΠΕΣΗ, η Μάρθα Κουζινοπούλου πρόσφερε 5.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Λίμνης Εύβοιας.

* * *

Ο Γεράσιμος Κεφαλονίτης προσφέρει 50.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κορυδαλλού, στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ από την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, οι οποίοι έπεσαν πολεμώντας για τη λευτεριά και την ανεξαρτησία της πατρίδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ