Τρίτη 8 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 54
Τηλεόραση
Σε απευθείας μετάδοση το debate

Απόψε στις 9 το βράδυ θα μεταδοθεί το debate των πολιτικών αρχηγών για τις ευρωεκλογές.

Η τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ των πολιτικών αρχηγών θα διεξαχθεί στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο 3 του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής και θα μεταδοθεί απευθείας από τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΝΕΤ, «902» TV, MEGA, ANTENNA, ALPHA και STAR.

Στη συζήτηση με τους πολιτικούς αρχηγούς θα συμμετάσχουν δημοσιογράφοι οι οποίοι προτάθηκαν από τους πέντε μεγάλους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και από την κρατική τηλεόραση. Μετά από κλήρωση που έγινε μεταξύ των έξι δημοσιογράφων την περασμένη Πέμπτη, τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γιάννης Πρετεντέρης από το MEGA και ερωτήσεις προς τους πολιτικούς αρχηγούς θα θέσουν η Ελλη Στάη από τον ΑΝΤΕΝΝΑ, ο Σταύρος Θεοδωράκης από το STAR, ο Νίκος Ευαγγελάτος από το ALTER, ο Παύλος Τσίμας από τη ΝΕΤ και ο Μανώλης Καψής από τον ALPHA.

Αμέσως μετά το debate ορισμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί θα έχουν εκπομπές για τις ευρωεκλογές. Συγκεκριμένα στον ALPHA θα μεταδοθεί στις 23.00 η εκπομπή «Αντιγνωμίες» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στο MEGA στις 00.30 «Ευρωεκλογές MEGA» και στον ΑΝΤΕΝΝΑ στις 00.30 η εκπομπή «Ευρωεκλογές 2004».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ