Κυριακή 13 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Γιάννης Χαρατσίδης
Γιάννης Χαρατσίδης
Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μου ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗ και των υπέροχων γονιών μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ και ΘΕΟΔΟΣΗ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ, προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, μέσω ΚΟΒ Νέας Σμύρνης.

Τώνια Ταγματάρχου - Χαρατσίδου

* * *

Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 40 μέρες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας σύντροφος, πατέρας και παππούς ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ. Καταγόταν από τους Φιλιππαίους Γρεβενών και κατοικούσε στα Αραδοβίσια Ελασσόνας.

Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης στην Κατοχή, μαχητής του ΔΣΕ στον Εμφύλιο, έζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Πολωνία.

Στη μνήμη του και αντί για μνημόσυνο, η συντρόφισσά του στη ζωή και στο Κόμμα Ολγα Κυριακίδου - Μπακόλα, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν 50 ευρώ στην ΚΟΒ Αραδοβισίων, 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» και 100 ευρώ στην Αχτιδική Επιτροπή Ελασσόνας για τις ευρωεκλογές.

* * *

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του αγωνιστή ΝΩΝΤΑ ΤΖΙΟΡΤΖΙΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, η σύζυγός του Νικολέτα και τα παιδιά του Κωνσταντίνος και Νίκος προσφέρουν 400 ευρώ για ενίσχυση του «Ριζοσπάστη».

* * *

Αντί για στεφάνι στον τάφο του πιστού αγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος, ακλόνητος έως το τέλος, πέθανε πρόσφατα, η Ιωάννα Φυτοπούλου προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Πεντέλης, 50 ευρώ για την εκλογική μάχη του ΚΚΕ.

* * *

Ιούνης 1947: Στις κορυφές του Ψηλορείτη διεξάγονται σκληρές μάχες ανάμεσα σε μαχητές του ΔΣΕ, με καπετάνιο τον Ποδιά και μεγάλες δυνάμεις της Χωροφυλακής και τρομοκράτες της Δεξιάς από όλη την Κρήτη. Ανισος ο αγώνας. Πάλεψαν σαν λιοντάρια. Σκοτώθηκαν πολλοί. Λίγοι κατάφεραν να σπάσουν το κλοιό και να γλιτώσουν. Οι υπόλοιποι πιάστηκαν αιχμάλωτοι. Ανάμεσα σ' αυτούς ήταν και ο ΗΛΙΑΣ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗΣ από τις Μέλαμπες και ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΡΟΥΛΙΝΟΣ από το Ηράκλειο. Τους πήραν παρακρατικοί τρομοκράτες και τους εκτέλεσαν στα Βοριζοκάμαρα την 1η Ιούλη 1947.

Νώντας Κωστούδης
Νώντας Κωστούδης
Στη μνήμη τους, ο Γιάννης Τυροκομάκης προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης, για τις ευρωεκλογές.

* * *

Συμπληρώθηκαν 6 μήνες από το θάνατο του αγωνιστή ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΠΟΝίτης στην Κατοχή, το 1948 κατόρθωσε να δραπετεύσει από τις φυλακές Κοζάνης, όπου κρατούνταν και να καταφύγει στο ΔΣΕ. Τραυματίστηκε σε μάχες δυο φορές.

Πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, δούλεψε στην παραγωγή και για τη συνειδητή δουλιά του, παρασημοφορήθηκε δυο φορές. Παράλληλα σπούδαζε.

Με την επιστροφή του στην πατρίδα, το 1975 δικάστηκε ως λιποτάχτης και κρατήθηκε στις φυλακές της Λάρισας.

Οταν αφέθηκε ελεύθερος, συνέχισε να αγωνίζεται για τα ιδανικά του ΚΚΕ.

Πέθανε στις 3 Δεκέμβρη 2003.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές 20 ευρώ.

Η σύζυγος Ζωή Τερζοπούλου

Τα παιδιά Χρήστος και Γιώργος

* * *

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση 5 χρόνων από την «απώλεια» του αγαπημένου και αξέχαστου συντρόφου μου και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΗΛΙΑ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω στη μνήμη του 60 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέας Σμύρνης.

Η σύζυγός του Μαίρη

* * *

Φωτ.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ, ο οποίος πέθανε στις 3 Ιούνη πριν από 3 χρόνια, υπήρξε μαχητής του ΔΣΕ και μεταφραστής του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας Θεσσαλονίκης.

Δάρδανος Σαράντος
Δάρδανος Σαράντος
Στη μνήμη του, πρόσφεραν οι αδελφές του από το Φίλυρο Θεσσαλονίκης 100 ευρώ για το λαό της Κούβας και 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Παπάφη - Δόξα και η εξαδέλφη του Ελπίδα Γρηγοριάδου 20 ευρώ επίσης για την Κούβα.

* * *

Στη μνήμη της αδελφής μας ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ και του ανιψιού μας ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, προσφέρουμε για τις ευρωεκλογές 60 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Αλέξη» Πάτρας.

Ανήσια Χαραλαμπίδου, Δημήτρης Κοκτσίδης

* * *

Φωτ.

Στις 10 Ιούνη συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΟΡΜΑΝΙΔΗ (Νταγιάν).

Στη μνήμη του, η γυναίκα του και η κόρη του προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Παύλου», 80 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΥΡΟΜΑΛΗ, η κόρη του Αγγελική πρόσφερε 50 ευρώ για τις ευρωεκλογές, μέσω ΚΟΒ Καλογρέζας - Αλσούπολης.

* * *

Φωτ.

Σήμερα, 13 Ιούνη, κλείνουν 7 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύζυγός μου ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΟΒΑΣ, αγωνιστής της δημοκρατίας, πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ, από το Μύτικα Πρέβεζας.

Στη μνήμη του, προσφέρω 10 ευρώ στον καθημερινό του σύντροφο το «Ριζοσπάστη» και 15 ευρώ στη ΝΕ Πρέβεζας για τις ευρωεκλογές.

Αρετή Νόβα

* * *

Ο Ηλίας Καρανάβος προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές.

* * *

Ηλίας Χωριανόπουλος
Ηλίας Χωριανόπουλος
Φωτ.

Συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΝΩΝΤΑΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ, στέλεχος του ΚΚΕ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και αξιωματικός του ΔΣΕ. Η ζωή και η δράση του στα περισσότερα από 50 χρόνια προσφοράς από τις γραμμές του ΚΚΕ, δίδαξαν ότι η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στον αγώνα για τα συμφέροντα του λαού, για την ειρήνη, τη δημοκρατία και το σοσιαλισμό.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές 70 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου - Πατησίων και 30 ευρώ στο περιοδικό της Εθνικής Αντίστασης.

Η σύζυγος Αγλαΐα Κωστούδη

Τα παιδιά Αγγελική και Κώστας

* * *

Φωτ. 2

Καλύτερη τιμή στη μνήμη σου είναι η βοήθεια στο ΚΚΕ. Αλλωστε, έτσι το 'θελε η ΒΑΣΩ η συντρόφισσά μου στη ζωή και στον αγώνα. Υλοποιώντας αυτήν ακριβώς την επιθυμία της προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Δημοσιογράφων, για ενίσχυση του εκλογικού αγώνα 100 ευρώ.

Επίσης, μέσω ΚΟΒ Δημοσιογράφων και για τον ίδιο σκοπό, προσφέρω 100 ευρώ στη μνήμη της θυγατέρας μου ΑΝΝΙΤΑΣ ΣΕΡΒΟΥ.

Δημήτρης Σέρβος

  • Στη μνήμη της Βάσως Σέρβου, ο Χ. Α. προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δημοσιογράφων, 30 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στις 24 Αυγούστου συμπληρώνονται 2 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΑΧΗ. Γεννήθηκε στον Αγιο Ονούφριο Βόλου το 1922. Μέλος της ΟΚΝΕ και από το 1943 μέλος του ΚΚΕ και ΕΠΟΝίτης, πολέμησε τους κατακτητές ως αντάρτης του ΕΛΑΣ στα τμήματα της Μακεδονίας. Στη μάχη της Δεσκάτης τραυματίστηκε.

Εμεινε πιστός στα ιδανικά της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού έως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του και συντρόφισσά του στον αγώνα Νίκη Κύρκα - Παχή πρόσφερε για τις ευρωεκογές.: Στη Νομαρχιακή Επιτροπή Βόλου του ΚΚΕ 50 ευρώ. Στο Παράρτημα Βόλου της ΠΕΑΕΑ 50 ευρώ, στην ΚΟΒ «Αγ. Αναργύρων» 50 ευρώ, στο Παράρτημα «Αγ. Αναργύρων» της ΠΕΑΕΑ 50 ευρώ και στο «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ.

Γιάννης Θεοδοσιάδης
Γιάννης Θεοδοσιάδης
* * *

Στη μνήμη του συντρόφου και θείου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, ο οποίος δεν ήρθε, όπως συνήθως έκανε, να μου ζητήσει την οικονομική ενίσχυση για την εκλογική μάχη του Κόμματός μας, προσφέρω στην ΚΟΒ Λυγιάς Λευκάδας 100 ευρώ.

Βασίλης Φωτεινός

* * *

Φωτ. 2

Πέρασαν 8 χρόνια, από το Μάη του 1996 που «έφυγε» από κοντά μας η πολυαγαπημένη συντρόφισσά μου ΘΕΟΠΟΥΛΑ ΠΙΤΣΑΡΗ, μέλος του ΚΚΕ, αντάρτισσα του ΕΛΑΣ, ανθυπολοχαγός του ΔΣΕ.

Συμπληρώθηκαν επίσης 8 χρόνια από τις 2 Γενάρη 1996, που άφησε την τελευταία πνοή του ο γιος μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΙΤΣΑΡΗΣ, γιατρός παθολόγος, μέλος του ΚΚΕ. Το κενό που μας άφησε ο χαμός των δύο πολυαγαπημένων μας προσώπων είναι δυσαναπλήρωτο και ο πόνος μας βαθύς.

Στη μνήμη τους ο σύζυγος της Θεοπούλας και πατέρας του Κώστα Βασίλης Πιτσαρής και η γυναίκα του Κώστα Ρούλα Πιτσαρή προσφέρουν, μέσω ΝΕ Τρικάλων, 30 ευρώ στο ΚΚΕ, 10 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», 10 ευρώ στη ΝΕ Τρικάλων της ΠΕΑΕΑ και 10 ευρώ στη ΝΕ της ΠΕΕΠΠ.

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των αξέχαστων αγωνιστών φίλων και συντρόφων μας ΑΡΗ ΚΡΟΜΛΙΔΗ, ο οποίος κηδεύτηκε στις 13 Ιούνη 2003 στη Γοργόπη Κιλκίς και ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΛΑΣΣΗ από τη Μενδενίτσα Φθιώτιδας, ο οποίος πέθανε στις 25 Γενάρη 2004 στην Αθήνα, προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, μέσω ΚΟΒ Στοκχόλμης.

Γιάννης Ορμανίδης
Γιάννης Ορμανίδης
* * *

Φωτ.

Στις 19 Μάη 2004 έφυγε από τη ζωή ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ από το Πλατανόρεμα Κοζάνης. Γεννήθηκε το 1911 στο Μοσχοχώρι Σερβίων. Συμμετείχε στον πόλεμο του '40-'41 και στην Κατοχή ήταν αντάρτης του 50ού Συντάγματος του εφεδρικού ΕΛΑΣ.

Μετά την Απελευθέρωση, για την αντιστασιακή δράση του, πιάστηκε, φυλακίστηκε και εξορίστηκε στα Γιούρα.

Στη ζωή του ήταν ταγμένος στον αγώνα για τα δίκαια του λαού, στο πλευρό του ΚΚΕ.

Τελευταία επιθυμία του ήταν να προσφερθούν 15 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», 15 ευρώ στο περιοδικό της ΠΕΑΕΑ, 15 ευρώ στο ΚΚΕ και 15 ευρώ στην ΚΝΕ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε και εμείς 150 ευρώ στο ΚΚΕ για τον προεκλογικό αγώνα, μέσω ΑΕ Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

Τα εγγόνια του

* * *

Φωτ.

Στις 30 Μάη έκλεισαν 20 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και ανθυπολοχαγού του ΔΣΕ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΑΦΑΝΑ. Στα 17 χρόνια του, στην Κατοχή, υπηρέτησε στην Πολιτοφυλακή Σερρών.

Μετά την υποχώρηση του ΔΣΕ, πολιτικός πρόσφυγας στη Βουλγαρία, παντρεύτηκε την Καλλιόπη Αντωνιάδου και απόχτησαν δυο κόρες.

Το 1984 επαναπατρίστηκε με την οικογένειά του και ζούσαν στη Θεσσαλονίκη. Πέθανε δύο μήνες μετά τον επαναπατρισμό του.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του, οι κόρες του και ο εγγονός του Μιλτιάδης προσφέρουν 200 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ντεπώ και 50 ευρώ στο Ενημερωτικό Δελτίο της ΠΕΕΠΠ.

* * *

Στη μνήμη των γονιών μου ΙΣΑΑΚ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ και της γιαγιάς μου ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, καθώς επίσης στη μνήμη όλων των νεκρών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πτολεμαΐδας

Γιώργος Κωστικίδης

* * *

Στη μνήμη όλων των αγωνιστών από τη Νέα Ζίχνη Σερρών, οι οποίοι «έπεσαν» στις μάχες είτε ως ΕΛΑΣίτες, είτε ως μαχητές του ΔΣΕ πολεμώντας για την απελευθέρωση της πατρίδας και για μια κοινωνία δίκαιη και ειρηνική, χωρίς ξένους αφέντες, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές.

Αριστείδης Παχής
Αριστείδης Παχής
Μιχάλης Κωσταντζίκης

* * *

Ο Χρήστος Τιτονίδης από τις Συκιές Θεσσαλονίκης προσφέρει 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Νικηφορίδη» Συκεών για τις ευρωεκλογές, στη μνήμη του πατέρα του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΙΤΟΝΙΔΗ και των φίλων του, αγωνιστών ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΖΗΚΑ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΡΒΕΡΑΚΗ.

* * *

φΩΤ.

Στις 28 του περασμένου Μάη συμπληρώθηκαν 3 μήνες από το θάνατο της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και μαχήτριας του ΔΣΕ ΣΟΦΙΑΣ ΣΑΒΒΙΔΟΥ, μέλους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη της, τα παιδιά της και τα εγγόνια της προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ για τον εκλογικό αγώνα των ευρωεκλογών, μέσω της ΚΟΒ ΟΤΑ Δυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης.

* * *

Φωτ.

Στις 14 Μάη 2004 «έφυγε» από κοντά μας ο ΖΕΠΠΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Το 1941, μετά την κατάρρευση του μετώπου, αποχώρησε από το κρατικό εργοστάσιο αεροπλάνων, όπου εργαζόταν. Πήγε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σέριφο, και εκεί εμψυχώνει τους κατοίκους για να αγωνιστούν ενάντια στους κατακτητές. Το 1942 με σύνδεσμο από την Πελοπόννησο σταλμένο από τον σμήναρχο Μίχου - τον οποίον γνώριζε από την Αεροπορία, οργανώνει το ΕΑΜ Σερίφου και αγωνίζεται ενάντια στους Ιταλούς κατακτητές και τους συνεργάτες τους. Το 19434 με Κλιμάκιο του ΕΛΑΝ με τον καπετάν Τζεβέλα κάνουν σαμποτάζ και βυθίζουν στο Μεγάλο Λιβάδι Σερίφου το επιταγμένο τριίστιο «Προποντίς» που μετέφερε βόμβες βυθού στην Κρήτη. Επίσης, μαζί με άλλους πατριώτες συνέλαβαν Γερμανούς στρατιώτες, όταν το αεροπλάνο τους, χτυπημένο από τη Μήλο, κατέπεσε στη Σέριφο.

Νικόλαος Πυρομάλης
Νικόλαος Πυρομάλης
Οταν στις 6 Δεκέμβρη 1944 έφθασαν στη Σέριφο «Ιερολοχίτες» τον συνέλαβαν και τον φυλάκισαν στη Σίφνο. Από τότε και έπειτα ακολουθούν φυλακές, βασανιστήρια, τα οποία είχαν συνέπεια - ανάμεσα στα άλλα - και να καταστραφεί το ένα πόδι του.

Το 1949 περνά Στρατοδικείο με το νόμο 509 μαζί με άλλους 52 Κυκλαδίτες.

Οταν αφέθηκε ελεύθερος, αγωνίστηκε από τις γραμμές της ΕΔΑ.

Το 1963 κατόρθωσε να βρει εργασία - μια και ως αριστερός δε γινόταν πουθενά δεκτός - ακολούθησε η χούντα.

Στο χώρο της εργασίας του ξεσηκώνει τους εργαζόμενους ενάντια στο χουντικό καθεστώς, με αποτέλεσμα να απολυθεί και να συλληφθεί.

Μέχρις ότου οι δυνάμεις του του επέτρεπαν να κινείται, πρόσφερε αδιάλειπτα στους εργατικούς και πολιτικούς αγώνες, χωρίς ποτέ να μετανοήσει για τη δράση του.

Στη μνήμη του προσφέρω, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Σοφίας» - «Αγ. Δημήτρη» Πειραιά, 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η συντρόφισσά του Ντόρα

* * *

Μέλη του ΚΚΕ από το Βερτίσκο Λαγκαδά προσφέρουν 300 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Βερτίσκου, στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μαχητών του ΔΣΕ.

* * *

ΦΩΤ. 3

Στη μνήμη του συζύγου της, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ΔΑΡΔΑΝΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ που «έφυγε» πριν από 4 χρόνια, του γιου της ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ που «έφυγε» πριν από 7 μήνες και του οικογενειακού φίλου ΤΑΚΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, που «έφυγε» πριν από 2 χρόνια, η Ευστρατία Σαράντου προσφέρει 60 ευρώ στο ΚΚΕ για τη μάχη των ευρωεκλογών, μέσω ΚΟΒ Αργυρούπολης.

* * *

ΦΩΤ.

Ο ΚΥΡΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ από τη Βλαστή Κοζάνης απεβίωσε στις 29-5-2004 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης σε δυστύχημα. Ηταν 76 χρόνων και σε όλη του τη ζωή αγωνιζόταν για τα ιδανικά του ΚΚΕ και για το λόγο αυτό έζησε 40 χρόνια πολιτικός πρόσφυγας στην Ουγγαρία. Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Τάκης Καραγιάννης
Τάκης Καραγιάννης
* * *

Ο Ελευθεριάδης Λάζαρος στη μνήμη του αδελφού μου Σπύρου και στη μνήμη των συντρόφων και συναγωνιστών από το Διπόταμο Κιλκίς: Σοφία Χριστοδουλίδου, Ιωάννη Σπυρίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλου, Αχιλλέα Καλίδη, Νικολάου Καλίδη, Δημήτριου Χολίδη, Σωκράτη Σαλαχίδη, Σαβρία Λεπτοκαρίδη. Καθώς και στη μνήμη όλων των κομμουνιστών και συναγωνιστών του χωριού του που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς κατακτητές και τους συνεργάτες τους ταγματασφαλίτες, προσφέρει 700 ευρώ στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης.


Θεοπούλα Πιτσαρή
Θεοπούλα Πιτσαρή

Κώστας Πιτσαρής
Κώστας Πιτσαρής

Αννίτα Σέρβου
Αννίτα Σέρβου

Αρης Κρομλίδης
Αρης Κρομλίδης

Στέφανος Σαράντος
Στέφανος Σαράντος

Βάσω Σέρβου
Βάσω Σέρβου

Γιώργος Βλάσσης
Γιώργος Βλάσσης

Σοφία Σαββίδου
Σοφία Σαββίδου

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ