Παρασκευή 11 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Απειθαρχία - Αντίσταση - Ανυπακοή

Τώρα που συγγενέψανε οι καρχαρίες με τις σαρδέλες να δούμε ποιος θα ωφεληθεί. Πανηγύρισαν οι καινούριοι Ευρωπαίοι, γιατί νομίζουν πως οι ιμπεριαλιστές θα τους λύσουν τα προβλήματα που τους δέρνουν, ενώ είναι γνωστό πως ο καπιταλισμός τους τα δημιούργησε. Φαίνεται πως δε γνωρίζουν ότι περνάνε αγιάτρευτη κρίση οι καπιταλιστές και ότι προσπαθούνε να την ξεπεράσουν ανταγωνιζόμενοι μεταξύ τους σε βάρος των λαών (και όχι μόνο των Ευρωπαίων), αλλά μάταια.

Σε 10 μέρες ψηφίζουμε. Γι' αυτό λαέ, σκέψου πως δε θα λύσουν τα προβλήματά σου αυτοί που έχουν αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη. Θυμήσου τα περήφανα γηρατειά του Ανδρέα και την πίκρα του Σημίτη για το ότι ζούνε οι συνταξιούχοι πολλά χρόνια. Θυμήσου τα 150 χιλιάρικα του ενός και τα 152 του άλλου (πριν βγει ακόμη το καταραμένο ευρώ). Αυτοί δίνουν και θα δίνουν τον ιδρώτα σου σε λίγα χέρια για να τον κάνουν χρυσάφι οι καπιταλιστές και τα δικά σου προβλήματα μένουν και θα μένουν πάντα άλυτα.

Δαγκωτό λοιπόν στο ΚΚΕ, που βρίσκεται στην πρωτοπορία της ευρωπαϊκής αντίστασης. Στο Κόμμα που βάζει φρένο στη λαίλαπα της καπιταλιστικής επέλασης.

Στην Κατοχή τραγουδούσαμε πως 3 γράμματα μόνο φωτίζουν την ελληνική μας γενιά, το ΕΑΜ. Σήμερα πάλι έχουμε τρία όμοια γράμματα. Είναι τα τρία Α. Ανυπακοή - Απειθαρχία - Αντίσταση. Και όπως ο Γ. Δημητρόφ ξεσκέπασε Χίτλερ και Γκέρινγκ, έτσι και το ΚΚΕ είναι και θα είναι φάρος που θα φωτίζει τους λαούς στην ευρωπαϊκή φουρτούνα και θα ξεσκεπάζει πάντα τον απάνθρωπο καπιταλισμό. Γι' αυτό, λαέ, άνοιξε τα μάτια σου (όπως στην Κατοχή) και ψήφισε ΚΚΕ, για το δικό σου συμφέρον.

ΘΟΔΩΡΟΣ ΛΙΛΙΑΚΙΔΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ