Παρασκευή 25 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Στη Σαμοθράκη το 12ο Δημοσιογραφικό Συνέδριο

Στην όμορφη Σαμοθράκη ανοίγει σήμερα τις πύλες του το Συνέδριο
Στην όμορφη Σαμοθράκη ανοίγει σήμερα τις πύλες του το Συνέδριο
Στην πανέμορφη Σαμοθράκη ξεκινούν σήμερα οι εργασίες του 12ου Πανελλήνιου Δημοσιογραφικού Συνεδρίου, που θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 27 Ιούνη. Τα θέματα του φετινού συνεδρίου εστιάζονται στο «ρόλο των ΜΜΕ στην ανάπτυξη του τουρισμού» και στα «ΜΜΕ: Προβλήματα στο κέντρο και την περιφέρεια».

Για μία ακόμη χρονιά, η Σαμοθράκη με το βουνό της το Σάος, με το ποτάμι του Φονιά, τις βάθρες της και την Παλαιόπολη, θα βρεθούν στο κέντρο ενός συνεδρίου που θ' αφορά στο χώρο των ΜΜΕ.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Εβρου, το Δήμο Σαμοθράκης, την ΕΝΑΕ, την ΕΣΗΕΑ, την ΠΟΕΣΥ, την ΕΣΗΕΘΣΕ, την ΕΣΗΕΠΗΝ και την ΕΣΠΗΤ.

Σήμερα την επίσημη έναρξη του Συνεδρίου αναμένεται να κάνει ο υπουργός Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλος. Η εναρκτήρια ομιλία για το «ρόλο των ΜΜΕ στην ανάπτυξη του τουρισμού» θα γίνει από τον υπουργό Τουρισμού Δημήτρη Αβραμόπουλο. Συντονιστής στη συνέχεια της συζήτησης θα είναι ο δημοσιογράφος της ΕΤ-3 Παντελής Σαββίδης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσει η δεύτερη μέρα του Συνεδρίου με θέμα «ΜΜΕ: Προβλήματα στο κέντρο και στην περιφέρεια», αφού θα γίνει αναφορά και στα εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα, ενώ θα γίνουν και εισηγήσεις που θα αφορούν στην κρατική ραδιοτηλεόραση.

Συντονιστής στη δεύτερη ενότητα θα είναι ο γενικός γραμματέας της ΠΟΕΣΥ Γιώργος Σαββίδης. Εισηγητές, μεταξύ άλλων, θα είναι ο εκπρόσωπος του ΔΣ της ΕΣΗΕΜΘ Γεώργιος Αδάμ, ο γενικός γραμματέας της ΕΣΗΕΠΗΝ Μαρίνος Ζώης, η γενική γραμματέας του ΕΔΟΕΑΠ Τζώρτζια Κοντράρου, ο γενικός γραμματέας της ΕΣΠΗΤ Θέμης Μπερεδήμας, ο α` αντιπρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Παναγιώτης Νεστορίδης, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΘΣΕΕ Γιώργος Τσιγκλιφύσης, το μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ Κώστας Μπετινάκης, ο νέος γενικός διευθυντής της ΕΤ-3 Νίκος Κούρτης, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Ροδόλφος Μορώνης, ο Γιάννης Τζαννετάκος, ο πρόεδρος της Netmed Λάμπης Ταγματάρχης και ο δημοσιογράφος του ΑΝΤΕΝΝΑ Γεώργιος Βλαβιανός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ