Σάββατο 26 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πρεμιέρες παντού...
  • Πρεμιέρα, σήμερα και στο Θέατρο Αναβρύτων, στο Μαρούσι, με την κωμωδία του Μποστ «Μαρία η Πενταγιώτισσα», που παρουσιάζει το θέατρο «Διθύραμβος». Η σκηνοθεσία είναι του Μιχάλη Ζωγραφίδη, τα σκηνικά-κοστούμια της Φαίης Μιχαήλ, η μουσική και τα τραγούδια του Δημήτρη Παριανού, οι χορογραφίες της Νάσιας Δροσοπούλου. Παίζουν: Εφη Νιχωρίτη, Μιχάλης Ζωγραφίδης, Δημήτρης Θεοδώρου, Ηλίας Γκογιάννος, Κάτια Κατσουπάκη, Πέτρος Δαμουλής, Λευτέρης Σκούταρης, Αθηνά Ζύμαρη, Γιώργος Δουργούτης.
  • Το «Grease» των Τζάκομπς - Κέισι, το αμερικανικό μιούζικαλ, γνωστό από την κινηματογραφική του μεταφορά με τον Τζον Τραβόλτα και την Ολίβια Νιούτον Τζον, παρουσιάζεται, από τις 30 Ιουνίου, για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «Σμαρούλα». Την απόδοση και σκηνοθεσία υπογράφουν η Θέμις Μαρσέλου και η Βασιλική Ανδρίτσου. Οι χορογραφίες είναι του Τάσου Ζαφειρόπουλου, ενώ την 10μελή ορχήστρα διευθύνει ο Αχιλλέας Γουάστωρ. Παίζουν: Μαρία Βασιλάτου, Αλίκη Βουτζουράκη, Χρήστος Πατσίδης, Μίνως Θεοχάρης, Γιάννης Μακρής, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Αλεξάνδρα Ούστα, Αλεξάνδρα Σαμουηλίδου, Ελένη Σιδερά κ.ά.
  • Πρεμιέρα και στη Βέροια, όπου το ΔΗΠΕΘΕ παρουσιάζει τον «Δον Κιχώτη» του Θερβάντες, στο θέατρο Αλσους «Μελίνα Μερκούρη». Η θεατρική διασκευή είναι του Μιχάλη Χατζάκη και η σκηνοθεσία του Πάνου Παπαϊωάννου. Παίζουν: Νίκος Μοσχόβος, Ηλίας Χριστόπουλος, Ελενα Βουμβάκη, Ιάκωβος Μπαρλαγιάννης, Βιβή Νικοπούλου, Πάνος Ξενάκης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, Μαρία Συριανού, Πόπη Ψαλτίδου.
  • Δύο παραστάσεις, σήμερα και αύριο, στις 9 μμ, θα δοθούν, στο θέατρο «Καρέζη» με το έργο του Gurney «Η τραπεζαρία», που ανεβαίνει από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων στην Αγροτική Τράπεζα. Η διδασκαλία και σκηνοθεσία είναι της Αγγέλας Καζακίδου και η μετάφραση της Θάλειας Σκαρλάτου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ