Παρασκευή 2 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΠΟΡΕΙ ΠΕΡΣΙ να έφυγε ένας Κακιούζης, ο Μιχάλης, όμως από φέτος ένα άλλος θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Γιάννη Κακιούζη, αδελφό του διεθνή παίκτη, που βαδίζοντας στα βήματά του υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων με την Ενωση. Ο Γιάννης Κακιούζης γεννήθηκε στις 25 Απρίλη του 1978. Εχει ύψος 2.06 και αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, στην ιταλική Μοντεκατίνι, στον Πανιώνιο, στον Μακεδονικό και τον Ηλυσιακό. Ο νεαρός παίκτης, λίγο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου» ιδιαίτερα χαρούμενος, ενώ ανέφερε ότι ανοίγει μια νέα σελίδα στην καριέρα του σε μια μεγάλη ομάδα.

ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ του Μιχάλη Καψή με την Εθνική Ελλάδας στο Euro της Πορτογαλίας φαίνεται ότι εντυπωσίασαν τους ανθρώπους της Νυρεμβέργης, αφού, σύμφωνα με το περιοδικό «kicker», ο γερμανικός σύλλογος ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Πρώτος στόχος για τη Νυρεμβέργη, η οποία φέτος θα αγωνίζεται ξανά στην Μπουντεσλίγκα, είναι ο Ράντοσλαβ Καλούζνι, που έχει μείνει ελεύθερος από τη Λεβερκούζεν. Ο Μιχάλης Καψής θεωρείται, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, ως εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί ο Καλούζνι.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ αναχωρεί σήμερα η ομάδα του ΠΑΟΚ, προκειμένου να ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς οι υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αρχίζουν νωρίς νωρίς (Αύγουστος). Στη γείτονα χώρα μάλιστα, θα ταξιδέψουν μόλις 24 παίκτες, αποστολή την οποία ανακοίνωσε ο Αγγελος Αναστασιάδης, μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης. Αυτή αποτελείται από τους: Αμαεφούλε, Φερνάντεζ, Χάγκαν, Σπάσιτς, Ανδράλας, Ατματσίδης, Βαγγελής, Βόκολος, Γαρπόζης, Γιασουμής, Εγκωμίτης, Ζησόπουλος, Θεοδωρίδης, Καραδήμος, Καρυπίδης, Κούτσης, Λαμπάκης, Λουκά, Μαλαδένης, Μάρκος, Σαλπιγγίδης, Σκαρμούτσος, Τοχούρογλου και Χασιώτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ