Παρασκευή 9 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ (Ε.Λ.Τ.Ε.)

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Προκειμένου να επιλεγούν οι 4 (τέσσερις) Ειδικοί Επιστήμονες που θα στελεχώσουν το Συμβούλιο Λογιστικής Τυποποίησης (Σ.ΛΟ.Τ.) καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ, Ερμού και Κορνάρου 1 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 10180 ΑΘΗΝΑ.

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για επιλογή και πρόσκληση μαζί με Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα όπου θα αναφέρονται τα Ακαδημαϊκά, Επιστημονικά και Επαγγελματικά τους προσόντα και το έργο τους.

Τα προσόντα των υποψηφίων που θα επιλεγούν για τις θέσεις των τεσσάρων ειδικών επιστημόνων, καθώς και οι αρμοδιότητες του Σ.Λ.Ο.Τ. περιγράφονται στο άρθρο 4 του Νόμου 3148/2003 {ΦΕΚ 136/5-6-2003) τεύχος πρώτο.

Διευκρινίζεται ότι με βάση σχετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών δε θεωρείται προϋπόθεση για την επιλογή ως μέλους του Σ.ΛΟ.Τ. η κατοχή Διδακτορικού Διπλώματος.

Οι θέσεις είναι πλήρους απασχόλησης, η δε αμοιβή αυτών που θα επιλεγούν θα καθοριστεί με υπουργική απόφαση ύστερα από εισήγηση του Δ.Σ. της Ε.Λ.Τ.Ε.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να υποβληθούν μέχρι 25-7-2004 το αργότερο.

ΑΘΗΝΑ 7-7-2004

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. της Ε.Λ.Τ.Ε.

Ο Πρόεδρος

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ