Σάββατο 10 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΕΙ) ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Αρ. πρωτ.: 2053

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΘΕΣΗΣ

ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Τα Συμβούλια, του T.E.I. Καλαμάτας και της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας στις με αριθμ. 14/13-5-04 και 3/2-3-04 συνεδριάσεις τους αντίστοιχα, αφού έλαβαν υπόψη:

1. Τις διατάξεις των άρθρων 15 και 16 του ν. 1404/1983, όπως αντικαταστάθηκαν και ισχύουν σήμερα.

2. Τις διατάξεις του ν.2431/1996 (ΦΕΚ 175 τ. Α') «Διορισμός ή πρόσληψη πολιτών της Ευρωπαϊκής Ενωσης στη Δημόσια Διοίκηση».

3. Το Π.Δ. 134/1999 (ΦΕΚ 132 τ. Α') «Διορισμός ή πρόσληψη πολιτών της Ευρωπαϊκής Ενωσης στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και λοιπά Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και Δημόσιες Υπηρεσίες του χώρου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης αρμοδιότητας του ΥΠΕΠΘ».

4. Το Π.Δ. 200/1999 (ΦΕΚ 179 τ. Α') «Ιδρυση Παραρτήματος Σχολής και Τμημάτων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΤΕΙ), μετονομασία ΤΕΙ και Τμήματος, ρύθμιση θεμάτων οργάνωσης και λειτουργίας τους και σύσταση θέσεων προσωπικού».

5. Το με αριθμ. Φ.13/139601/Ε5/23.12.2003 έγγραφο του ΥΠΕΠΘ «Εγκριση προκήρυξης θέσεων Εκπαιδευτικού Προσωπικού του ΤΕΙ Καλαμάτας».

6. Το Π.Δ. 502/89.

7. Το Π.Δ. 247/90.

8. Τη με αριθ. Φ16/46845/Ε5 που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 102 τ. Παράρτημα/ 17.6.04.

Αποφασίζουν

Την προκήρυξη της παρακάτω θέσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Π.), ως εξής:

ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

- Μία (1) θέση Ε.Π. βαθμίδας Καθηγητή Εφαρμογών με ειδικότητα στον «Ποιοτικό Ελεγχο και Τυποποίηση Φυτικών Προϊόντων».

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

1. Αίτηση

2. Βιογραφικό σημείωμα σε τρία (3) τουλάχιστον αντίγραφα, με συνοπτική ανάλυση των επιστημονικών εργασιών τους

3. Αντίγραφα των πτυχίων και των Τίτλων Σπουδών των υποψηφίων. Για τους κατόχους διδακτορικού διπλώματος, στον υποβληθέντα φάκελο πρέπει να περιλαμβάνεται και αντίγραφο της διδακτορικής διατριβής.

4. Γενικά κάθε στοιχείο (Βιβλία, δημοσιεύσεις, πιστοποιητικά προϋπηρεσίας, επαγγελματικής δραστηριότητας, πιστοποιητικό ξένης γλώσσας, κτλ.) που να αποδεικνύει τα προσόντα του υποψηφίου.

α) Οι βεβαιώσεις επαγγελματικής απασχόλησης πρέπει να αναφέρουν σαφώς το χρονικό διάστημα και το αντικείμενο απασχόλησης, το ωράριο εργασίας (πλήρες ή μειωμένο), τη σχέση εργασίας, τον τρόπο μισθοδοσίας καθώς και το ύψος της αμοιβής.

Αν οι βεβαιώσεις προέρχονται από δημόσιο φορέα, αρκούν από μόνες τους για την απόδειξη επαγγελματικής δραστηριότητας, αρκεί να εκδίδονται από τις Δ/νσεις ή τμήματα Προσωπικού και εφόσον καλύπτονται οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις. Στην περίπτωση των ερευνητικών προγραμμάτων, η σχετική βεβαίωση πρέπει να έχει εκδοθεί από την Επιτροπή Ερευνών (Επιτροπή Διαχείρισης Ειδικού Λογαριασμού) του οικείου Ιδρύματος, ή την αρμόδια υπηρεσία άλλου φορέα και όχι απλώς από τον επιστημονικό υπεύθυνο του έργου. Οσον αφορά τυχόν επαγγελματική προϋπηρεσία κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας, για να ληφθεί υπόψη πρέπει να προκύπτει από το πιστοποιητικό τύπου Α', του αρμόδιου στρατολογικού γραφείου, το οποίο έχει υποβάλει με την αίτησή του ο υποψήφιος.

Β) Βεβαιώσεις επαγγελματικής δραστηριότητας προερχόμενες από ιδιώτες πρέπει να αναφέρουν την ιδιότητα με την οποία ο υποψήφιος υπηρέτησε στον ιδιωτικό τομέα και λαμβάνονται υπόψη ως προς το αντικείμενο απασχόλησης (σχετικότητα - καταλληλότητα), υπό την προϋπόθεση ότι είναι θεωρημένες από την οικεία Επιθεώρηση Εργασίας. Η ύπαρξη αμοιβής και το χρονικό διάστημα απασχόλησης στις περιπτώσεις αυτές τεκμηριώνεται από τα σχετικά ένσημα ή βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα ή - για τους ελεύθερους επαγγελματίες - από δελτία παροχής υπηρεσιών, στα οποία θα πρέπει να αναγράφονται σαφώς το είδος της παρεχόμενης υπηρεσίας.

5. Πιστοποιητικό του αρμόδιου Δημάρχου ή Προέδρου Κοινότητας στο οποίο θα αναγράφεται ο τρόπος και ο χρόνος απόκτησης της Ελληνικής ιθαγένειας. Προκειμένου για πολίτες κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, πιστοποιητικό της αρμόδιας αρχής του κράτους την ιθαγένεια του οποίου έχει ο υποψήφιος.

6. Πιστοποιητικό τύπου Α' του αρμοδίου Στρατολογικού Γραφείου από το οποίο να προκύπτει ότι ο ενδιαφερόμενος δεν έχει στρατολογική ή χρηματική υποχρέωση.

Με υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 οι υποψήφιοι που δεν έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή δεν έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές κατά το χρόνο υποβολής της υποψηφιότητάς τους, δεσμεύονται ότι θα προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά πριν την έκδοση της πράξης διορισμού τους.

Το κώλυμα της εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων δεν ισχύει για πολίτες κράτους - μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στο οποίο δεν προβλέπεται όμοιο κώλυμα διορισμού.

7. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου Δικαστικής Χρήσης.

8. Πιστοποιητικό Υγείας και αρτιμέλειας από Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή.

9. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, ότι δεν κατέχει άλλη θέση και δεν έχει άλλη απασχόληση στον ευρύτερο Δημόσιο ή Ιδιωτικό Τομέα.

Τα δικαιολογητικά με στοιχεία 7, 8 και 9 θα κατατεθούν από τους υποψήφιους, οι οποίοι θα εκλεγούν σε θέσεις Ε.Π. κατά την ημέρα της ορκωμοσίας τους.

Οι πολίτες των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης οφείλουν να υποβάλουν εκτός των ανωτέρω δικαιολογητικών και πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Ελληνικού A.E.I, ή απολυτήριο Ελληνικού Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου ή πιστοποιητικό ελληνομάθειας Δ' επιπέδου από το Κέντρο Ελληνικής γλώσσας, από το οποίο θα αποδεικνύεται η πλήρης γνώση και άνετη χρήση της ελληνικής γλώσσας.

Μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την επόμενη της ημερομηνίας της τελευταίας δημοσίευσης στον ημερήσιο τύπο, υποβάλλονται στις Γραμματείες των Τμημάτων οι αιτήσεις των υποψηφίων μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά. Τα δικαιολογητικά πρέπει να φέρουν αρίθμηση, να είναι τοποθετημένα μέσα σε ειδικό φάκελο και να συνοδεύονται από πλήρες βιογραφικό σημείωμα, συνοπτική ανάλυση του επιστημονικού τους έργου σε τρία (3) αντίτυπα, καθώς και πίνακα των υποβαλλομένων δικαιολογητικών.

Τα δικαιολογητικά πρέπει να είναι θεωρημένα επίσημα από τις αρχές που τα εξέδωσαν. Το αυτό ισχύει και για τα ξενόγλωσσα δικαιολογητικά τα οποία πρέπει να συνοδεύονται από νόμιμες μεταφράσεις. Οι τίτλοι σπουδών του εξωτερικού πρέπει να συνοδεύονται από πράξη ή βεβαίωση του οικείου οργάνου με την οποία αναγνωρίζονται ως ισότιμοι προς τους τίτλους που απονέμονται από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής.

Συμπλήρωση των δικαιολογητικών της προκήρυξης μετά την κατάθεση και πρωτοκόλληση των αιτήσεων υποψηφιότητας, επιτρέπεται μόνο αν πρόκειται για διασαφηνιστικά στοιχεία που ζητήθηκαν συμπληρωματικά από την οικεία εισηγητική επιτροπή ή το εκλεκτορικό σώμα και αφορούν σε δικαιολογητικά που κατατέθηκαν εμπρόθεσμα.

Αναλυτική προκήρυξη είναι αναρτημένη στους πίνακες ανακοινώσεων του ΤΕΙ Καλαμάτας και στο internet: http://www.teikal.gr.

Πληροφορίες δίδονται από τη Γραμματεία του τμήματος Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων: τηλ. 27210-45132.

Καλαμάτα 6 Ιουλίου 2004

Ο Αναπληρωτής Προέδρου του ΤΕΙ Καλαμάτας

Αντιπρόεδρος

Βασίλειος Πανάγου

Καθηγητής


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ