Τρίτη 13 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Συνεχίζει με Ρεχάγκελ

Το «ΟΧΙ» που είπε ο Οτο Ρεχάγκελ στους διοικούντες τη Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σχετικά με το ενδεχόμενο ανάληψης της Εθνικής ομάδας, ήχησε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Τα «θύματα», οι Γερμανοί, στα ρεπορτάζ τους αναλώνουν περισσότερο μελάνι αναφορικά με τους επίδοξους νέους υποψήφιους για να αντικαταστήσουν τον Ρούντι Φέλερ, ενώ αποκαλύπτουν και σημαντικά στοιχεία της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε ο «Χερ Οτο» με τον άνθρωπο που κινεί τα νήματα του γερμανικού ποδοσφαίρου, Φραντς Μπεκενμπάουερ. «Ο βασιλιάς Οτο, θέλει να συνεχίσει στην Εθνική Ελλάδας και να τιμήσει το συμβόλαιό του», αναφέρει χαρακτηριστικά το Kicker, «Ο Οτο είπε όχι» προσθέτει η Bild. «Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ελλάδας, απέρριψε την πρόταση για να γυρίσει στο σπίτι του και στο τιμόνι της Εθνικής Γερμανίας», συμπληρώνει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η πρώτη αντίδραση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία λίγο μετά το ευχάριστο μαντάτο της παραμονής του «Χερ Οτο» έγινε από τα πλέον επίσημα χείλη αυτά του προέδρου Βασίλη Γκαγκάτση, που με δηλώσεις του στο Sportnews είπε: «Εγώ εξ αρχής είχα πει πως δεν υπάρχει θέμα. Τον Ρεχάγκελ δεν τον δένει απλά το συμβόλαιο με την ΕΠΟ, τον δένει κυρίως ο λόγος του. Τον ξέρω τώρα 3 χρόνια, περάσαμε πολλά μαζί και δεν είναι άνθρωπος που παίρνει πίσω το λόγο του!»

Στο ίδιος μήκος κύματος και δύο διεθνείς που δουλεύουν με τον Ρεχάγκελ εδώ και τρία χρόνια στην Εθνική και συνέβαλαν τα μέγιστα στην εκπληκτική πορεία στο Euro της Πορτογαλίας, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. «Είναι σίγουρα πολύ καλό που έμεινε. Εχουμε πετύχει τα τρία αυτά χρόνια που δουλεύουμε μαζί σημαντικά αποτελέσματα. Εύχομαι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό», δήλωσε ο Καραγκούνης, ενώ ο Γιαννακόπουλος είπε: «Είναι πολύ σημαντικό που μένει. Είναι πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα και ξεκινάμε τώρα μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώστε να είμαστε παρόντες σε μια άλλη μεγάλη διοργάνωση, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ