Παρασκευή 16 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Αρ. πρωτ.: 33435

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Ο Δήμαρχος Νικαίας διακηρύττει ότι:

Την 2α ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2004 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 10:30 έως 10:45 π.μ. θα γίνει στο Δημαρχείο Νικαίας και ενώπιον της Δημαρχιακής Επιτροπής, μειοδοτική δημοπρασία με έγγραφα και ενσφράγιστες προσφορές για την προμήθεια γραφικής ύλης και μικροαντικειμένων γραφείου, για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου, προϋπολογισμένης δαπάνης 36.542 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 18%.

Η εγγύηση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ορίζεται στο 5% επί του ενδεικτικού προϋπολογισμού ήτοι ευρώ 1.828 και βεβαιούται με την προσκόμιση ισόποσου γραμματίου του Τ.Π.Δ ή εγγυητικής επιστολής αναγνωρισμένης Τράπεζας ή του ΤΣΜΕΔΕ, συντεταγμένης κατά τον ισχύοντα τύπο για το Δημόσιο.

Δεκτοί στο διαγωνισμό γίνονται αντιπρόσωποι εταιρειών, κατασκευαστές και αναγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου είδους που παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης, εγγεγραμμένοι στο οικείο επιμελητήριο. Επίσης γίνονται δεκτοί και αναγνωρισμένοι αντιπρόσωποι οίκων του εξωτερικού, εγγεγραμμένοι στα οικεία επιμελητήρια, προσκομίζοντας αποδεικτικά έγγραφα των αντιπροσωπευόμενων εργοστασίων της αλλοδαπής ή εμπορικές εταιρίες.

Κατά τα λοιπά ισχύουν οι όροι διακήρυξης που συντάχθηκαν με τη με αρ. 516/2004 απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής. Περισσότερες πληροφορίες θα δίνονται από το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα.

Νίκαια 13/7/2004

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΖΕΪΜΠΕΚΟΓΛΟΥ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ