Παρασκευή 16 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

54124 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αρ. πρωτ.: 61624

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής ΝΟΠΕ του ΑΠΘ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη επιστημόνων αναγνωρισμένου επιστημονικού κύρους, κατόχων διδακτορικού διπλώματος, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, με πλήρη ή μερική απασχόληση (σύμφωνα με το Π.Δ. 407/80), ή με σύμβαση μίσθωσης έργου, για τη διεξαγωγή διδακτικού, επιστημονικού και οργανωτικού έργου που θα καθορίζεται και θα εξειδικεύεται αναλυτικά με τη σύμβαση πρόσληψης, στα ακόλουθα μαθήματα:

1. Οικονομική της Αμυνας

2. Εισαγωγή στην Πληροφορική

3. Εφαρμοσμένη Πληροφορική

4. Αγροτική Ανάπτυξη

5. Αγροτική Οικονομία

6. Συνεταιριστική Οικονομική

7. Μάρκετινγκ

8. Διοίκηση

9. Διοίκηση Επιχειρήσεων

10. Μαθηματικά Οικονομικών Επιστημών Ι και II

11. Μακροοικονομική II

12. Εφαρμοσμένη Οικονομική

13. Οικονομική του περιβάλλοντος

14. Θεωρία Οικονομικής Πολιτικής Ι.

Οι διδάσκοντες που θα επιλεγούν θα παρέχουν συμπληρωματικό έργο όπως αυτό θα καθοριστεί από τη Γενική Συνέλευση, του Τμήματος, ανάλογα με το είδος της σύμβασης και την απασχόλησή τους (πλήρη ή μερική). Οι ειδικότεροι όροι και συμφωνίες των προσλήψεων θα καθοριστούν από τη σχετική σύμβαση εργασίας ή έργου.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι μπορούν να είναι και πολίτες κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που έχουν τα προβλεπόμενα προσόντα και επιθυμούν να συνεργαστούν με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής ΝΟΠΕ του ΑΠΘ, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από 16 Αυγούστου 2004 μέχρι 10 Σεπτεμβρίου 2004 στη Γραμματεία του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.

Ο τελικός αριθμός των συμβασιούχων που θα προσληφθεί από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής ΝΟΠΕ του ΑΠΘ θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των πιστώσεων που θα δοθούν από το ΥΠΕΠΘ. Οι συμβάσεις μπορεί να είναι πλήρους ή μερικής απασχόλησης, ανάλογα με τον αριθμό των μαθημάτων, των εργαστηρίων και των ωρών διδασκαλίας που θα παρέχει ο κάθε διδάσκων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει στην αίτησή τους να αναφέρουν τα μαθήματα που επιθυμούν να διδάξουν. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να συνοδεύονται από τα εξής:

1. Συνοπτικό βιογραφικό σημείωμα.

2. Υπόμνημα για τις σπουδές και την επιστημονική τους δραστηριότητα.

3. Επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών τους -αν οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από A.E.I. του εξωτερικού, θα πρέπει να υποβληθούν και σχετικές βεβαιώσεις ισοτιμίας τους από το ΔΙΚΑΤΣΑ.

4. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 περί ψευδούς δηλώσεως, αν κατέχουν ή όχι δεύτερη απασχόληση στον Δημόσιο Τομέα ή σε Κρατικά Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου ή στους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Δημοσίου Τομέα ή σε Διεθνείς Οργανισμούς, ή οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική απασχόληση ή συνταξιοδοτούνται από τους παραπάνω φορείς.

Πληροφορίες παρέχονται κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα από 10.00 έως 13.00, στη Γραμματεία του Τμήματος, Τηλέφωνα 2310.995.254, -55, -56, -58, -61.

Θεσσαλονίκη, 5 Ιουλίου 2004

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΩΤΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ