Παρασκευή 16 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
2° ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Αρ. πρωτ.: 57

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πρόσληψης δύο (2) θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του 2ου ΚΑΠΗ Δήμου Αρτέμιδος, που εδρεύει στην Αρτέμιδα Αττικής.

Ανακοινώνει

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δύο (2) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του 2ου ΚΑΠΗ Δήμου Αρτέμιδος για τις εξής ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

Ειδικότητα: Καθαρίστρια. Αριθμός: 1. Ειδικά τυπικά προσόντα: Κανένα προσόν. Χρονική διάρκεια: 8 μήνες

Ειδικότητα: Οικογενειακή Βοηθός. Αριθμός: 1. Ειδικά τυπικά προσόντα: Απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Χρονική διάρκεια: 8 μήνες

Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 ετών και άνω (παρ. 6 άρθρο 21 Ν. 2190/1994 σε συνδυασμό με την παρ. 11 άρθρο 10 του Ν.3051/2002).

2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που να τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.

3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.

Εξαίρεση: Οι υποψήφιοι για τις θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή ή τα μέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρο (2207/1994 αρθρ.4 παρ.6).

Γ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας, οδός Λεωφόρος Καραμανλή στάση ΟΤΕ και ειδικότερα στη γραμματεία του 2ου ΚΑΠΗ Δήμου Αρτέμιδος αρμόδια υπάλληλος κα Βασιλοπούλου Ελισσάβετ, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού ή κοινοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτησή της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες (παρ. 10 άρθρο 21 Ν.2190/1994).

Αρτεμις 13/7/2004

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ