Παρασκευή 23 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

περίληψης διατακτικού απόφασης

Επί αιτήσεως της εταιρείας AGFA MONOTYPE Ltd κατά των 1. Παναγιώτη Βασιλείου ασκούντος ατομική επιχείρηση με την επωνυμία Parachute, 2. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ ΟΕ - TYPOGRAFICA και 3. Μαρίας Βασιλείου του Γεωργίου εκδόθηκε η υπ' αριθμόν 3792/2004 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία διατάσσει τα κάτωθι:

1. Απαγορεύει προσωρινά στους καθ' ων να διαθέτουν στην αγορά γραμματοσειρές με το σήμα Gill Sans, Gill Sans Greek και Monotype, να χρησιμοποιούν τα σήματα Gill Sans, Gill Sans Greek και Monotype και να τα επιθέτουν στα προϊόντα που εμπορεύονται, να τα χρησιμοποιούν σε τιμοκαταλόγους, διαφημιστικό υλικό των επιχειρήσεών τους και καθ' οιονδήποτε άλλο τρόπο.

2. Διατάσσει προσωρινά τους καθ' ων ν' αποσύρουν από την αγορά όλα τα προϊόντα τους που φέρουν το σήμα Gill Sans, Gill Sans Greek και Monotype, συμπεριλαμβανομένων γραμματοσειρών σε οποιαδήποτε μορφή, έντυπη, ψηφιακή ή άλλη μορφή προγράμματος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ψηφιακών δίσκων, μαγνητικών μέσων αποθήκευσης, τιμοκαταλόγων, διαφημιστικών και ενημερωτικών εντύπων και να δηλώσουν εγγράφως στην αιτούσα τις ποσότητες και το είδος των προϊόντων που απέσυραν μέσα σε προθεσμία ενός (1) μηνός από την κοινοποίηση της απόφασης.

3. Υποχρεώνει τον πρώτο και τη δεύτερη των καθ' ων να επιδείξουν στην αιτούσα και με δαπάνες τους χορηγήσουν επικυρωμένα αντίγραφα των τιμολογίων - δελτίων αποστολής που έχουν εκδώσει σε συνεχή αρίθμηση από 1/7/2003 μέχρι την επίδοση της απόφασης.

4. Απειλεί κατά των καθ' ων χρηματική ποινή εννιακοσίων (900) ευρώ υπέρ της αιτούσας και προσωπική κράτηση διαρκείας ενός (1) μηνός σε βάρος της τρίτης των καθ' ων για κάθε παράβαση του ανωτέρω διατακτικού της αποφάσεως.

Η πληρεξούσια δικηγόρος της αιτούσας

Ανδρομάχη Α. Δεληκωστοπούλου


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ