Παρασκευή 23 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Αρ. Πρωτ. 6364

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Δήμος Τυρνάβου διακηρύσσει τη διενέργεια ανοιχτής δημοπρασίας με σφραγισμένες προσφορές σύμφωνα με το Ν. 1418/84, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα, για ανάδειξη μειοδότη του έργου: «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ» προϋπολογισμού εργασιών 25.423,60 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με το σύστημα προσφοράς, με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης κατά ομάδες τιμών (τα επιμέρους ποσοστά έκπτωσης για κάθε ομάδα εργασιών θα είναι σε ακέραιες μονάδες επί τοις εκατό) σε συμπληρωμένο τιμολόγιο ομαδοποιημένων τιμών και έλεγχο ομαλότητας (άρθρο 7 του ΠΑ 609/85).

Η δημοπρασία θα γίνει στις 18 Αυγούστου 2004 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 10,00 π.μ. (έναρξη) έως 11,00 (λήξη παράδοσης προσφορών) στα γραφεία του Δήμου Τυρνάβου που βρίσκονται στην οδό Καράσσου 3, Β' όροφος, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού.

Σε περίπτωση μη διενέργειας του διαγωνισμού στην παραπάνω ημερομηνία ή ακύρωσής του χωρίς όμως να τροποποιηθεί όρος της διακήρυξης, τότε αυτός θα γίνει στις 25 Αυγούστου 2004 ημέρα Τετάρτη στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτές:

α. Μεμονωμένες Εργοληπτικές Επιχειρήσεις Δημοσίων Εργων που είναι εγγεγραμμένες στο Ελληνικό μητρώο ΜΕΕΠ για έργα κατηγορίας Α1 τάξης και άνω για ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ έργα.

β. Κοινοπραξίες επιχειρήσεων που καλύπτουν όλες μαζί τις παραπάνω κατηγορίες,

γ. Κοινοπραξίες επιχειρήσεων της ίδιας κατηγορίας που ανήκουν όλες στην καλούμενη στη δημοπρασία τάξη.

Κάθε Εργοληπτική Επιχείρηση θα συμμετέχει μεμονωμένα ή σε ένα και μόνο κοινοπρακτικό σχήμα.

Η ανάδειξη του μειοδότη θα γίνει με την εφαρμογή της διαδικασίας του Ν.2576/98 άρθρο 2 και με συντελεστές ρ της κατηγορίας των ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ έργων και εφόσον προκύψουν περισσότερες της μίας μειοδότριες επιχειρήσεις με ίσες προσφορές, ο ανάδοχος θα αναδειχτεί με κλήρωση μεταξύ των επιχειρήσεων αυτών.

Η εγγύηση συμμετοχής στη δημοπρασία ορίζεται σε 508,47 ευρώ (δηλ., σε ποσοστό 2% χ 25.423,60 ευρώ) εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή του Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. ή σε γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και η οποία θα απευθύνεται στο Δήμο Τυρνάβου.

Το έργο είναι χρηματοδοτούμενο από πιστώσεις Σ.Α.Τ.Α. και υπόκειται στις κρατήσεις που προβλέπονται για τα έργα αυτά.

Τα απαραίτητα έντυπα για την υποβολή της προσφοράς θα διατίθενται από την υπηρεσία σφραγισμένα και αριθμημένα σε κάθε ΕΔΕ, ο οποίος υποχρεούται να προσκομίσει αυτά τα ίδια και μόνο σαν προσφορά του, επί ποινή αποκλεισμού.

Τα έξοδα δημοσιεύσεων της περίληψης διακήρυξης της αρχικής και των τυχόν επαναληπτικών δημοπρασιών βαρύνουν τον ανάδοχο του έργου. Επίσης τον ανάδοχο θα βαρύνουν και τα έξοδα δημοσίευσης κάθε προγενέστερης δημοπράτησης με το ίδιο θέμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν πάνω σε όλα τα σχετικά με τη δημοπρασία (τεύχη, σχέδια, κ.λπ.) του τρόπου κτήσης και τέλος να παραλάβουν τα έντυπα για τη σύνταξη και την υποβολή της προσφοράς τους, προσερχόμενοι όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Δήμου Τυρνάβου που βρίσκονται στον Τύρναβο στην οδό Στ. Καράσσου 3, Β' όροφος, τηλ. 24920-29180, αρμόδιος κ. Παπαδούλης (το αργότερο μέχρι 1 ημέρα από την ημερομηνία υποβολής των προσφορών).

Τύρναβος 22.07.2004

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου

ΝΑΣΙΚΑΣ ΝΑΣΟΥΛΙΑΣ - ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ