Παρασκευή 23 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Και με τη... βούλα Ριβάλντο

Αγκυρα στο μεγάλο λιμάνι έριξε οριστικά χτες ο Ριβάλντο, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός από το πρωί (11.00) και μετά από περίπου τρεις ώρες συζητήσεων με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Λούβαρη, ανακοινώθηκε η απόκτησή του για 2+1 χρόνια. «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Ριβάλντο, για 2+1 χρόνια» ανέφερε η λιτή ανακοίνωση για τον διάσημο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος νωρίτερα είχε περάσει με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο και κατόπιν είχε μεταβεί στο Πασαλιμάνι μαζί με τη σύζυγο και το γιο του.

Οσον αφορά στους λόγους που τον οδήγησαν να επιλέξει τον Ολυμπιακό, είπε: «Υπήρξαν πολλές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για μένα. Ομως, έπαιξε σημαντικό ρόλο η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την Ελλάδα και η φιλία μου με τον Ζιοβάνι. Αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάτε και τη μεγάλη θέληση που έδειξε για μένα ο Ολυμπιακός».

Αναφερόμενος στους στόχους που έχει με τον Ολυμπιακό ο 32χρονος άσος τόνισε πως τίποτα δεν απαγορεύεται. «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει τίποτα που απαγορεύεται. Ποιος περίμενε πως η Ελλάδα θα πάρει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα; Κι εμείς με τον Ολυμπιακό μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε. Θέλω να βοηθήσω κι εγώ γιατί δεν παίζω ποδόσφαιρο για τα λεφτά αλλά γιατί μου αρέσει το ποδόσφαιρο», είπε και καταλήγοντας τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. «Ο Ολυμπιακός με αυτό το γήπεδο, το υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Αλλωστε, μου έχει μιλήσει γι' αυτά με τα καλύτερα λόγια ο Ζιοβάνι. Τώρα τα είδα κι εγώ με τα δικά μου μάτια. Πιστεύω πως θα έχουμε μεγάλη επιτυχία», κατέληξε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ