Παρασκευή 30 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Αντιδρούν οι αθλητικοί συντάκτες

Τα τελευταία δύο χρόνια υπάρχει σημαντική υποβάθμιση των Αθλητικών Δημοσιογράφων, μελών της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ, από την διοίκηση της ΕΡΤ. Συγχρόνως η περιθωριοποίηση των επαγγελματιών αθλητικών συντακτών επιβεβαιώνεται και με την απουσία τους από το ρεπορτάζ της διαδρομής της Ολυμπιακής Φλόγας αυτή την περίοδο. Αυτά αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου(ΠΣΑΤ), αφού εξέτασε την κατάσταση που επικρατεί στα αθλητικά της ΕΡΤ, μετά από διαβήματα συναδέλφων αθλητικών συντακτών.

Οπως επισημαίνει το ΔΣ του ΠΣΑΤ σε λίγες ημέρες η ΕΡΤ θα σηκώσει το βάρος της κάλυψης των Ολυμπιακών Αγώνων και είναι ένα εγχείρημα, άνω των χιλίων ωρών και από τα τρία κανάλια. «Λογικά λοιπόν θα έπρεπε να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα. Κάτι που δε συμβαίνει, αφού ουδείς έχει ενημερώσει τους δημοσιογράφους για το καθημερινό πρόγραμμα», σημειώνει.

Για την υπόθεση αυτή, το ΔΣ του ΠΣΑΤ ενημέρωσε με επιστολή τόσο τον υπουργό Επικρατείας Θεόδωρο Ρουσόπουλο, όσο και τη διοίκηση της ΕΣΗΕΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ