Παρασκευή 6 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«ΑΘΗΝΑ 2004»
Διά... χειρός Ρεχάγκελ

Και επίσημα ο Οτο Ρεχάγκελ θα είναι λαμπαδηδρόμος στη νέα γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, όπως επιβεβαιώθηκε χτες από την Οργανωτική Επιτροπή. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δέχτηκε την πρόταση του «Αθήνα 2004» και θα μεταφέρει τη Φλόγα στη γέφυρα, που παραδίδεται στο κοινό στις 11 Αυγούστου. Ο 66χρονος προπονητής θα παραδώσει τη Φλόγα στον Στράτο Αποστολάκη και αυτός με τη σειρά του θα την παραδώσει σε μέλη της Ολυμπιακής ομάδας ποδοσφαίρου, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Κατά τα άλλα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής τόνισαν ότι πριν την τελετή έναρξης θα ακολουθήσουν δυο πρόβες τζενεράλε στις 8 και 10 Αυγούστου με τη συμμετοχή εθελοντών, που στην πρώτη πρόβα 35.000 από αυτούς θα πάρουν το ρόλο των θεατών. Επίσης, αν και με καθυστέρηση, αφού έπρεπε να έχει γίνει από τα μέσα Ιούλη, «κλειδώθηκε» από χτες το ΟΑΚΑ μέχρι την ημέρα έναρξης της διοργάνωσης (13 Αυγούστου.)

Οσο για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον καιρό να τα... κάνει μούσκεμα την περίοδο των Αγώνων τα μέλη του «Αθήνα 2004» παρουσίασαν τα στοιχεία από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία που δείχνουν πως οι συνθήκες θα είναι καλές. Τέλος, ως μεμονωμένο περιστατικό, που δεν έχει σχέση με τους Αγώνες, χαρακτηρίστηκε η έκρηξη που σημειώθηκε σε κτίριο του προαστιακού σιδηροδρόμου στη Μεταμόρφωση το βράδυ της Τετάρτης. Οπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του «Αθήνα 2004», οι οποίοι ενημερώθηκαν σχετικά από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, το περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με τους Αγώνες, πρόκειται για ένα πολύ μικρής κλίμακας επεισόδιο και έγινε μακριά από Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ