Πέμπτη 12 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συγκοινωνιακή πρόσβαση για ΟΑΚΑ αύριο

Τέσσερις Ολυμπιακές λεωφορειακές γραμμές, ο «ηλεκτρικός σιδηρόδρομος» και ο προαστιακός, θα εξυπηρετήσουν αύριο τις ανάγκες μετακίνησης του επιβατικού κοινού για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο ΟΑΚΑ.

Ειδικότερα, από και προς το ΟΑΚΑ διέρχονται: Η γραμμή 1 του «ηλεκτρικού» (ΗΣΑΠ), με 24ωρη λειτουργία και αποβίβαση στους σταθμούς «Ειρήνη» και «Νερατζιώτισσα». Οι Ολυμπιακές λεωφορειακές γραμμές Χ14 Σύνταγμα - ΟΑΚΑ, με αφετηρία στο Σύνταγμα (επί της Λεωφ. Βασ. Αμαλίας). Χ15 Πανόρμου - ΟΑΚΑ, με αφετηρία στην πλ. Αγ. Δημητρίου επί της οδού Πανόρμου. Χ11 Δέλτα Φαλήρου - ΟΑΚΑ (μέσω Κηφισού), με αφετηρία στο Δέλτα Φαλήρου.

Σημειώνεται ότι από τις στάσεις που πραγματοποιούν τα λεωφορεία των Ολυμπιακών γραμμών που κατευθύνονται προς τα Ολυμπιακά Κέντρα, επιτρέπεται μόνο επιβίβαση, ενώ στην αντίθετη κατεύθυνση μόνο αποβίβαση, με εξαίρεση τις γραμμές Χ11 και Χ12 στις οποίες επιτρέπεται επιβίβαση και αποβίβαση και προς τις δύο κατευθύνσεις. Τέλος, πρόσβαση στο ΟΑΚΑ παρέχεται και μέσω του προαστιακού σιδηροδρόμου και αποβίβαση στη στάση «Νερατζιώτισσα». Τα δρομολόγια του προαστιακού από Σταθμό Λαρίσης προς ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένα ανά 30 λεπτά και ανά 10 λεπτά μεταξύ της στάσης «Δουκίσσης Πλακεντίας» και «Νερατζιώτισσα». Ο τελευταίος συρμός από «Νερατζιώτισσα» προς «Στ. Λαρίσης» αναχωρεί στις 2.02 π.μ. και από «Νερατζιώτισσα» προς «Δουκίσσης Πλακεντίας» στη 1.41 π.μ.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου «185» και του διαδικτύου στη διεύθυνση http://www.oasa.gr


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ