Τετάρτη 18 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΗΝΑ 2004
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΒΟΥ ΗΠΑ
Εβγαλαν τους γιατρούς... τρομοκράτες

Λαγοί φαίνεται ότι έγιναν οι Αμερικανοί παίκτες όταν είδαν τους γιατρούς

Sportidea

Λαγοί φαίνεται ότι έγιναν οι Αμερικανοί παίκτες όταν είδαν τους γιατρούς
Ενα απίστευτο γεγονός, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», συνέβη την Κυριακή στα Χανιά. Οι γιατροί της ΔΟΕ, που είχαν πάει σε ξενοδοχείο για να περάσουν από έλεγχο ντόπινγκ αθλητές της αμερικανικής ομάδας στίβου, συνελήφθησαν ως τρομοκράτες! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γιατροί ζήτησαν να δουν και να πάρουν δείγματα από συγκεκριμένους αθλητές, αλλά οι αρμόδιοι της αμερικανικής ομάδας αρνήθηκαν και αφού... «φυγάδευσαν» τους αθλητές τους, απευθύνθηκαν στην ασφάλεια που είχε βάρδια στο ξενοδοχείο καταγγέλλοντας ότι είχαν εισβάλει άτομα που έμοιαζαν με ... «τρομοκράτες»!

Οι άνθρωποι της ΔΟΕ παρά το γεγονός ότι έδειξαν όλα τα στοιχεία τόσο στους εκπροσώπους της αμερικανικής αποστολής όσο και σε αυτούς των ελληνικών αρχών ασφαλείας, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν με περιπολικό στο αστυνομικό τμήμα Χανίων, προκειμένου να εξακριβωθεί ποιοι ήταν! Στη συνέχεια, σύμφωνα με την εφημερίδα, ξεκίνησε ένας μαραθώνιος διαβουλεύσεων ανάμεσα στα Χανιά και την Αθήνα μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι οι άνθρωποι ήταν γιατροί και μάλιστα εξουσιοδοτημένοι από την αρμόδια υπηρεσία της ΔΟΕ προκειμένου να κάνουν ελέγχους αντιντόπινγκ και όχι τρομοκράτες. Τελικά, λίγες ώρες αργότερα, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αν το δημοσίευμα είναι απόλυτα ακριβές, τίθενται σοβαρά ερωτηματικά, όχι μόνο για τους Αμερικανούς υπευθύνους και τη ΔΟΕ αλλά και για τις ελληνικές αρχές ασφαλείας. Γιατί συνέβη, πώς το αντιμετώπισαν και κυρίως γιατί δεν ανακοινώθηκε;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ