Πέμπτη 23 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
MEGAλεs... προσδοκίες

Απ' τη δραματική σειρά «Ετσι ξαφνικά»
Απ' τη δραματική σειρά «Ετσι ξαφνικά»
Με Κακαουνάκη, Καϊλή και Ζαχαράτο επιχειρεί το MEGA να γίνει πρωταγωνιστής στο τηλεοπτικό τοπίο και να ανεβάσει τους δείκτες του, στο τηλεβαρόμετρο της AGB. Μαζί και το ριάλιτι των... επιζησάντων ή αλλιώς «Survivor», όπου μια ομάδα ανθρώπων θα αλληλοεξοντωθεί σε κάποιο εξωτικό νησάκι, στη Μαλαισία, προκειμένου να κερδίσει το έπαθλο των...200.000 ευρώ αλλά και μια θεσούλα στα «παράθυρα» της δημοσιότητας.

Ετσι, το «σοβαρό» κανάλι με τις παρουσίες αυτές επιχειρεί να ανεβάσει την πρωινή ενημερωτική ζώνη με τον Νίκο Κακαουνάκη ενώ τα μεσημεριάτικα δελτία ειδήσεων του Σαββάτου και της Κυριακής με την... πολιτικό Εύα Καϊλή σε ρόλο παρουσιάστριας. Συγχρόνως ένα... σόου - έκπληξη θα ετοιμάσει ο Τάκης Ζαχαράτος ο οποίος βρίσκεται στο Λος Αντζελες για να προσθέσει στο πρόγραμμα εισαγόμενα αμερικάνικα... τηλε-προϊόντα. Μάλιστα, από την άνοιξη το MEGA θα μεταδίδει καθημερινά ένα ακόμα «τηλεριάλιτι» με τίτλο «Πρωταγωνιστές», όπου θα αναδείξει «ταλέντα» της... σόου μπιζ.

Χτες μάλιστα, κατά την παρουσίαση της νέας τηλεοπτικής περιόδου, ο διευθυντής προγράμματος Γιάννης Μπούτος τόνισε ότι το πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει ο σταθμός φέτος, είναι το «πιο ανταγωνιστικό» που έχουν επιδείξει ποτέ.

Επίσης, τη φετινή τηλεοπτική περίοδο συνεχίζονται οι ενημερωτικές εκπομπές «Πρωινό MEGA», «Ανατροπή», «Οι Φάκελοι», «Debate» και «Εμπόλεμες Ζώνες». Απ' την άλλη δημιουργείται πρωινή ενημερωτική εκπομπή το Σαββατοκύριακο, την οποία θα παρουσιάζει ο Κώστας Αρβανίτης.

Σε ό,τι αφορά τον ψυχαγωγικό τομέα, το MEGA στο πρόγραμμά του περιλαμβάνει τις νέες καθημερινές σειρές «Βέρα στο δεξί» και «Φτωχή Αναστασία», ενώ θα συνεχιστούν οι σειρές «Απαγορευμένη Αγάπη» και «Φιλοδοξίες». Επίσης, θα μεταδίδονται οι δραματικές σειρές «Ετσι ξαφνικά», «Στο φως του φεγγαριού» και «Μετράω στιγμές», καθώς και οι κωμικές «Τηλεμπόρα», «Εραστής Δυτικών Προαστίων», «Κανείς δε λέει σ' αγαπώ», «Η ώρα η καλή», «Η απλή μέθοδος των τριών» και από τον Γενάρη η νεανική σειρά «Singles». Επίσης, επανέρχονται με νέα επεισόδια οι σειρές «Νταντά» και «Επτά θανάσιμες πεθερές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ