Τετάρτη 13 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Πρόστιμα και αναβολές

Στα παλαιότερα των υποδημάτων του έγραψε ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού «PLANET» Αθ. Παύλοβιτς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Συγκεκριμένα, το ΕΣΡ ζήτησε από τον Αθ. Παύλοβιτς να παραδώσει το πρόγραμμα του σταθμού κατά τη διάρκεια της απεργίας και τις μισθολογικές καταστάσεις, για να διαπιστώσει αν τηρούνται οι προϋποθέσεις χορηγήσεως της αδείας λειτουργίας του σταθμού. Στις απαιτήσεις αυτές ο ιδιοκτήτης του ραδιοσταθμού αδιαφόρησε και μέχρι χτες που συνεδρίασε το ΕΣΡ δεν είχε στείλει τα στοιχεία αυτά.

Επίσης, αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη η συζήτηση με τους εκπροσώπους του τηλεοπτικού σταθμού ALTER για τις επιθέσεις που δέχτηκε το ΕΣΡ από την εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου μετά από την επιβολή της ηθικής κύρωσης που επέβαλε στο σταθμό για τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με την υπόθεση Πάχτα, καθώς και των εκπροσώπων του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ για τις επιθέσεις που δέχτηκε η ΕΣΗΕΑ από τον εν λόγω σταθμό κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων στα ΜΜΕ.

Στη χτεσινή συνεδρίαση του το ΕΣΡ επέβαλε επίσης, πρόστιμα στους ραδιοφωνικούς σταθμούς του νομού Χανίων «ORIGINAL FM» και «MAGIC FM» από 5.000 ευρώ για παράνομη χρήση δύο συχνοτήτων, εκπομπή από δεύτερη θέση και σε άλλο νομό. Πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό «OPT.TV», του Πύργου Ηλείας και 30.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό «Ενημέρωση TV», της Δράμας για μετάδοση «τηλεπαιχνιδιών» με τις τηλεφωνικές γραμμές υψηλής χρέωσης «911».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ