Τρίτη 19 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πίστη για διάκριση

Το «Λουΐ Ντε» είναι σίγουρα το ιδανικό γήπεδο για να πετύχει ο Ολυμπιακός σήμερα το πρώτο «διπλό» της ιστορίας του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λινγκ (Champions League), εκτός έδρας. Κι' αυτό γιατί στο χλιδάτο γήπεδο του πλούσιου κρατιδίου, που ακούει στο όνομα Μονακό, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πετύχει μία από τις πιο σημαντικές νίκες της ευρωπαϊκής τους ιστορίας με γκολ του Γιώργου Βαΐτση.

«Η ομάδα είναι έτοιμη. Εχουμε παίξει παιχνίδια και για το Champions League. Εχουμε δείξει την αξία μας. Ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει ένα δυνατό και γρήγορο αντίπαλο. Η Μονακό είναι πολύ καλή ομάδα. Με πάθος και δύναμη, μπορούμε να έχουμε αυτό που θέλουμε. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας φέρει κοντά στην πρόκριση, αλλά μπορεί να μας φέρει και πάλι από την αρχή. Η Μονακό μπορεί να παίξει και με δύο, μπορεί να παίξει και με τρεις επιθετικούς. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι», είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κατά την αναχώρηση της αποστολής το πρωί της Δευτέρας από το «Ελευθέριος Βενιζέλος». «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εκτός από την απουσία του Πάντου», συμπλήρωσε ο Σερβοέλληνας, ο οποίος δεν παρέλειψε να τονίσει τη σημασία της πολυάριθμης (υπολογίζονται 5.000) παρουσίας των οπαδών του Ολυμπιακού στο «Λουΐ Ντε». «Είναι πολύ σημαντικό. Είναι μεγάλη η βοήθεια του κόσμου και εντός και εκτός έδρας» σχολίασε.

Στο Μόντε Κάρλο «πέταξαν» οι: Ανατολάκης, Μαυρογενίδης, Ζιοβάνι, Οκκάς, Γεωργιάδης, Ριβάλντο, Μάριτς, Κωστούλας, Τζόρτζεβιτς, Στολτίδης, Γεωργάτος, Βάλλας, Καστίγιο, Βενετίδης, Καφές, Σούρερ, Ρέζιτς, Γιάννου, Νικοπολίδης και Ταραλίδης.

Την κρίσιμη αναμέτρηση της Τρίτης θα διευθύνει ο Ολλανδός, Γιαν Βεγκερέεφ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Γιούρι Τάκατς και Ρέινολντ Γουϊντεμέιγερ. O σημερινός αγώνας αρχίζει στις 21.45 (ΝΕΤ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ