Παρασκευή 5 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή ΛΑΖΑΡΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, μέλους του ΚΚΕ, η σύζυγός του Ευαγγελία Παραθύρα προσφέρει στο ΚΚΕ 5.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ «Αγ. Δημητρίου».

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου μου ΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥΛΑ προσφέρω, μέσω της ΚΟ Κέρκυρας, 5.000 δρχ. στο «Ριζοσπάστη», τον καθημερινό του σύντροφο.

Ελένη Δημουλά

* * *

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο του ΕΥΛΑΜΠΙΟΥ ΒΛΑΧΟΥ, η οικογένειά του πρόσφερε στη μνήμη του 30.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Ν. Νικηφορίδη» Συκεών Θεσσαλονίκης.

* * *

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΣΙΝΗ, ο οποίος έζησε τις δραματικές στιγμές του θανατοποινίτη, κομμουνιστή και αγωνιστή για τα ιδανικά του σοσιαλισμού, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Θεσσαλονίκης, 10.000 δρχ.

Γιώργος Λεμονίδης

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των αγωνιστών ΚΩΣΤΑ ΚΕΦΑΛΕΛΗ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ, ΚΩΣΤΑ ΛΙΤΣΑ, ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΓΓΟΤΑΚΗ, στελεχών του ΚΚΕ, οι Αννα, Ουρανία και Αναστασία Κεφαλέλη πρόσφεραν 10.000 δρχ. στο «Ριζοσπάστη», 40.000 δρχ. στην ΚΟΒ Θέρμης Θεσσαλονίκης και 30.000 δρχ. στην ΚΟΒ Χαριλάου.

* * *

Ο Λ. Ξ. πρόσφερε στο ΚΚΕ 30.000 δρχ. στη μνήμη των αγωνιστών:ΑΛΚΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, καθηγητή, ΜΠΑΜΠΗ ΣΑΡΔΕΛΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΔΟΞΗ και των μελών του Παραρτήματος Αλίμου της ΠΕΑΕΑ: ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ, ΑΧΙΛ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, καθώς και στη μνήμη των ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΡΧΟΥ, συνταγματάρχη και ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ