Πέμπτη 21 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Παράσταση διαμαρτυρίας

Παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το υπουργείο Επικρατείας θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι εργαζόμενοι στο ραδιοφωνικό σταθμό «Planet», απαιτώντας την άμεση παρέμβαση του υπουργείου για επίλυση των προβλημάτων τους. Η παράσταση διαμαρτυρίας έχει προγραμματιστεί για τη 1 μεσημέρι. Συγχρόνως για σήμερα έχει προγραμματιστεί συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ με τον πρόεδρο του ΕΣΡ.

Οι 80 εργαζόμενοι στο ραδιοσταθμό βρίσκονται επί 45 ημέρες σε απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν κηρύξει η ΕΣΗΕΑ, η ΕΤΕΡ και η ΕΠΗΕΑ. Ο ιδιοκτήτης του, Αθ. Πάβλοβιτς, επί δύο μήνες δεν έχει προχωρήσει στην καταβολή της μισθοδοσίας, δεν τηρεί τις ΣΣΕ, δεν εξοφλεί τα οφειλόμενα και ως εκ τούτου, υπονομεύει τον ειδησεογραφικό χαρακτήρα του ραδιοφώνου, για τον οποίο και έχει αδειοδοτηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι προχτές Τρίτη σε συνεδρίασή του το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού για ένα μήνα, προκειμένου να συμμορφωθεί ο εργοδότης με την ισχύουσα νομοθεσία και τους όρους της άδειας λειτουργίας του. Να σημειωθεί επίσης, ότι ήδη από την πλευρά της ΕΣΗΕΑ, της ΕΤΕΡ και της ΕΠΗΕΑ έχουν ζητηθεί συναντήσεις με τους υπουργούς Τύπου και Απασχόλησης προκειμένου να υπάρξει επίλυση του προβλήματος με την παρέμβαση της πολιτείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ